Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání na spodku

Od: zdena7788* odpovědí: 10 změna:

Již několik týdnů marně zkoumám,co mi klape v pravé zadní části 3D vozidla Peugeot 206.Jedná se o skoro nové vozidlo a klepání se projevuje pouze při propérování PZ kola jako zvuk volně položeného kabelu v uzavřeném prostoru,na.př.dveří.Prosím,poradí někdo,co by to mohlo být - je to jako by byl někde zapadlý kus plastu nebo nějaký drát apd.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Těžko hádat, snad kryt pístu tlumiče.

loiza*
hodnocení

2x

Ještě jednou. Píšete, že je auto skoro nové. Nemáte něco v kufru, / bývají tam po pravé straně tzv. kapsy / Může tam být lekárnička, trojúhelník, cokoli.

1jara*

Vzpomínám si, že jednou jsem nechal ve dveřní kapse plastovou láhev, v zimě při jízdě mi ve voze stále něco lupalo.Chvíli to trvalo než jsem na ni narazil

gigi*

Může to být například ,,ozdobná poklice kola´´!

loiza*
hodnocení

0x

Pokud to jen klepe, tak je to dobré, to jedna paní přijela s autem a říkala: v zadku mi vela čosi pomlaskává. To pak je větší závada.

cyril*
hodnocení

0x

No, to víte, nemažete - klepe to! *frajer*

zdena7788*
hodnocení

Vážený Cyrile,děkuji Ti za plně vyčerpávající odpověď,ale myslel jsem si,že jsem v "poradně" na ne mezi lidmi,kteří poradit neumí.Když poradit neumíš a nebo nechceš,tak v této poradně nemáš co dělat!

kytka*

Cyrile ,Cyrile skončilo to nemile,pohádky vyprávěj dětem před spaním*houpy*,a ne těm ,kteří tu hledají pomoc a chtějí vyřešit svůj problém:(

vldajanis

No, když nemáte nadhled a nerozumíte ani trochu legraci, objednejte se v servisurovnou, protože mimo jiné hledat takto závadu tohoto typu je věštění z křišťálové koule...:-P

kokot*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]