Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je možné nějak přepsat nepojízdný skútr, který je bez STK? Doklady jsou v depozitu. Chci ho koupit a opravit, což nějakou dobu potrvá, ale zároveň ho chci co nejdříve přepsat na sebe.
Co byste doporučili?
Děkuji
Sonet,
Špatně jste mne pochopil.
Koupíte moto, dovezete ho na evidenčku, vezmete s sebou velký techničák. Pak spolu půjdete na přepis, kde přepíšou moto na Vás. V registru budete zapsán jako vlastník pouze Vy. Budete opravovat moto. Po opravě, uzavřete pojištění dovezete na TK, s dokumenty pak na evidenčku, kde Vám vydají značky a začnete normálně jezdit, na bezvadném skutru.
Pochopil?
Nevidím v tom problém. Vyndat z "depozita", dotlačit na evidenčku, přepsat a pak uložit zpět do "depozita". Jak prosté milý Watsone.
PS: Ten skútr není bez "STK", ale bez "TK"!
@totak: Raději bych to ukládal do "depozita" jako moje, nechci, aby to tam bylo jako cizí
@milancukrar: Souhlasím. Trochu jsem se unáhlil.
Z depozita doklady a značku nedostaneme bez platné technické. Takže nejspíš nejdříve zpojizdnit skútr, udělat technickou a potom přepsat.
Sonet, vola asi nikoliv, ale špatně nebo nepřesně čtete.
Koupim skutr, s velkym TP na voziku dovezu na evidencku, ***ANO.
protokol z evidencky a velky TP+ plnou ověřenou moc, odeslu zpet majiteli, ten to na me prepise, posle mi velky TP zpet.
Ano, správně.
Az se skutr zprovozni, udela se technicka, pojistka, zajedu k nemu na urad (nebo ho zplnomocnim), zazada se o vyjmuti z depozitu, vydaji ulozenou SPZ, maly TP na jeho jmeno skartuji a vydaji novy maly TP na me jmeno.
ANO, správně.
Stačí?
Přeji úspěšnou renovaci.
Milane nelze toto provést v místě nového majitele?U tohoto si nejsem jistý ,ale dnes některé úřední kroky jsou možné i jinde než kde je registrováno!osobně jsem mezi svátky v prosinci vyřazoval auto registrované v PE na úřadu v JH a současně hned "depozitů rušil .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.