Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde obnovit ŘP ze sk.C na jen sk. B?

Od: keebleek® odpovědí: 8 změna:

Ahoj.

Známému zadrželi ŘP za alkohol. Staly se ty věci, co se pak stávají. Musí si udělat přezkoušení. Jako bývalý JéZéĎák má oprávnění na sk. C. Nebude ji již využívat, a tak může obhájit pouze to chtěné Béčko? Může se dobrovolně zříct tý sk. C?

Jde mu asi o nižší počet nutných bodů při písemném testu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ano, lze to. Až bude žádat o konec trestu, bude obhajovat jen skupinu "B"

Rovněž tak i pro vleky a návěsy, ten kdo to nepotřebuje, nemusí dělat jízdy s vlekem...

hodnocení

Pane Milane, že to asi tak nějak bude jsem si myslel. Dneska jsem mu to řekl a byl potěšen.

hodnocení

4x

Ano, lze požádat o omezení řidičského oprávnění (zrušení sk.C). Ovšem jak je to ve vašem ;) případě si nejsem jistý.

jurajjuraj*
12.02.19 11:26
hodnocení

2x

znamemu *smich*

hodnocení

2x

Přijde mi škoda vzdát se Cčka, když už ho měl... ať se prostě pořádně naučí testy a jde tam střízlivý :)

hodnocení

1x
NIžší počet bodů u B platil za Hitlera. Dnes je to stejné pro všechny skupiny. Otázky jsou uzpůsobené dané skupině. Céčka bych se rozhodně držel. Testy lze zkoušet online na nečisto.
lmgify

Nižší počet bodů platil do roku 2000, kdy byl přijat současný zákon a i pro ten platila ještě do poloviny roku 2002 nová vyhláška s nižšími body pro B.

Je mi jasné, že skoro 17 let je pro někoho strašně dlouhá doba.

hodnocení

0x
Uděláte zkoušky jen na B,jak jednoduché.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]