Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtel bych se zeptat jestli nevite o nekom kdo by zajistil montaz zadnich parkovacich senzoru na skodu octavii 3,nejlepe mlada boleslav a okoli+cena.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nojo tááákovy auto... Škodovka jako každá jiná. Kdyby to bylo super auto co v něm vidíš, tak má ty senzory za pětikilo v zakladni výbavě. Tys ty čínský senzory měl že kritizuješ? Já už je mám snad 10 let a fungujou bez chyby. Na nový ( novější ) auto jsem si koupil už kameru. To je jiný kafe za ty penize.
krtek66
měl...proto vím co říkám...to byla první věc co jsem nechal z auta vyškubat...a zrovna u vochcávky, kterých je všude kotel nebude mít nouzi o origo senzory za slušný peníze, tak nevím proč by měl šetřit...až to pak bude chtít jednou prodat, ať se nezapomene zájemci pochlubit, že jsou tam z číny..určitě to ocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]