Dá se sehnat i levněji jak za 5tis. ale to už nevydrží . Znamej udělal převodovku najel asi 1000km a rozsypala se mu na převodovky traktor trpy. A hlavně na nich nešetřit a kupovat kvalitu
Podle zubů to vypadá na nesynchronizovanou převodovku. U té zuby vyštípnete velmi snadno necitelným řazením. Jestli není těch zubů víc, tak podle mě to v tomhle rozsahu není závada, se kterou by se nedalo jezdit. Naučte se řadit s "meziplynem" dolů a dvojitým vyšlápnutím spojky (nahoru).
doplněno 11.02.19 18:38:
Tak samozřejmě, pokud to seženete za rozumný peníz, je lepší nové.
Děkuji za rady. Podle mne se to ulomilo tim ze v drazkove a spojkove hrideli byli vysipane jehličkové ložiska. Přesněji řečeno ve spojkove hrideli nebyli vůbec. A co ted mam vybrat: bud kolečko 3a4 rychlosti seženu za 1800 a co jsem se dozvěděl tak moc dlouho nevydrží a za kvalitni chteji docela dost. Mozna tohle vystiplne co v tom mam vydrží vic nez to za 1800 ale nevim. Uvitam kazdou radu sam nevim jestli menit nebo ne.
ondra45*
To bude na servis. To nepůjde rozebrat. Asi to bude chtít dát nové no
ondra45*
To nevypadá vůbec dobře celi se mi to nějak nezdá. Tam bude něco špatně aby se tohle stalo. Chtělo by to někam dát, a nebo aby se někdo přijel kouknout. Tam bude něco špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.