Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před léty jsem koupil vůz Ford Fusion, který měl původní majitel překvalifikován z osobního vozu na nákladní vůz do 3,5 tuny(N1). Již pár krát se mi stalo, že vjíždím do místa které je označeno značkou Zákaz vjezdu nákladním automobilům bez dodatkové tabulky o tonáži. Tím pádem, pkud tam vjedu, vlastně porušuji dopravní předpisy a hrozí mi pokuta. Proto bych chtěl, pokud to jde, znovu auto nechat překvalifikovat na osobní vůz. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemusely be se platit nějaké daně zpětně? A kolik by takový přepis stál. Děkuji za odpovědi
No u nás kolega s feldou pickupem v TP NA několikrát dostal na sídláku pokutu (než se naučil že musí parkovat dál od domova)-je tam všude na vjezdu zákaz NA. Já s tranďákem (doublecab -6 osob-korba cc2x2m) ne-v TP osobní automobil.
Jo,tak to byla ta srážka s blbem... Mi se s pickupem povedlo přibrzdit u poldů v zákazu,sdělili mi,že felda pick up jim nevadí,ale že by bylo vhodné,kdybych se připoutal... . Moje chyba,za dvě sta.
nejde o žádný přepis, ale o přestavbu podle zákona, která musí být schválenat
odpověd je uvedena v TP, pokud došlo ke snéžení počtu míst znehodnocením kotevních úchytů bezp. pásů, přestavba není možná a je to uvedeno i v TP---i za situace, že to firma neudělala a pouze ty pásy někdo odmontoval...jinak to samozřejmě jde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.