Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okno stahovani

Od: megane odpovědí: 11 změna:

Nekdo sikovny z okoli Ceskych Budejovic, nebo Ceskeho Krumlova, kdo by pomohl dat dohromady predni dvere na Megane II, rozbilo se stahovani okna :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Obrat se na renault club forum, tam jsou nadsenci.
megane
10.02.19 10:08
hodnocení

dekuji

ofykyjivo
hodnocení

1x

Tohle není práce pro 2 lidi, takže hledáš někoho, kdo ti to opraví.

Bud si to oprav sám, návodů je na internetu spousty a nebo s tím zajeď do autoservisu.

megane
hodnocení

a tohle neni odpoved! jsem zenska a hledala jsem nekoho, koho to treba bavi a je zapalenej do aut. v mrazech sjelo okenko dolu a zustalo otevrene. takze debilni odpovedi tveho typu nepotrebuji, diky moc..

ofykyjivo

Tak to jsi na špatném serveru. Ty nehledáš odpověď, ale dobrovolníka, který ti venku na mraze vymění nejspíše stahovačku.

Zkus nějakou charitu či dobrovolnické centrum.

Stahovačku jsem před týdnem kupoval za 400.- Jen je bez motorku, použije se puvodni. Tak dávej pozor kolik budou chtít napočítat tobě. Originálka s motorkem vyjde taky přes 2500.- Jestli je tapec na dveřích stejný jako na scenika tak je sundaný za 5 minut. Motor je ma třech šroubech a poměrně dobře přístupný. Kdo to už někdy dělal, má za 3/4 hodiny hotovo.
autodily-zh.cz
Ty byly naprosto nejlevnější. Nejčastější příčinou závady bývá prodřený horní plast který vede lanko. Já to před lety opravoval tak, že jsem tam na epoxyd vlepil kousek plechu a přidal jeden vrut aby to pořádně drželo v profilu ale když můžeš za 350+ doprava mít celý komplet tak se nějaké bastlení na koleně nevyplatí.

Megane-to není o tom že jste žena.V tomhle z vás promluvila žena někde z přelomu minulého a předminulého století!NEEXISTUJE věc-práce co by žena nedokázala!Tedy pokud to chce dokázat.a je jen jedn věc co muž na rozdíl od ženy NIKDY nedovede-porodit dítě!

Pokud se ale skutečně dle 1.rady obrátíš (neznám Renaulty jen trošinku Peu a Ctr-PSA)na renault club,megane club či jak a koilk jich je,tam jistě nakdeš i ochotné členy osobně pomoci. např na BXclubu je taková RVHP (není to rada vzájemné hospodáířské pomoci ) RADA Vzájemné HYDRAULICKÉ Pomoci,např.Nevím jak mezi jinými skupinami ale mezi citroenáři a pežoťáky taková pomoc existuje.Osobně jsem takto v Budějkách pomáhla,měnil spojku kolegovi z Krumlova na Xantii.3 servisy mu to odmítli -se slovy -to má hydrauliku? to neděláme a třetí jé to má ještě LPG!

Parta kolem fóra renaultcubu je jedna z nejlíp fungujích komunit / příznivců své značky / co jich na internetu je. Ani citroenáři tak dobře nefungují jako renaultclub a že citroen má pěkné fandovské zázemí. Bohužel ale roztříštěné na několik subjektů.

Jj to roztříštěnost-dva téměř mrtvé BXcluby,xantiaclub,citroeny.cz,saxo...citreon club cz a eu...líp jsou na tom peu-tam je jeden hlavní.Ale krátce jsem na mazdě tam je to daleko horší-Premacy je starší ,ale mladší než třeba Xantia nebo saxo-P106 ale nedozvěděl jsem se tam na ni nic-kdežto na uvedené? i utahovací momenty kol...Stahovačka (plast jezdec) se tam řeší na x modelech-do xa dokonce pasuje z Laguny a je o dost levnější než origo ctr!

Plastový jezdec praskal nejvic právě na lagunách. U meganů praská víc horní plast ve kterém drží konec bovdenu a lanko se kolem něj otáčí směrem dolů k unašeči skla. Projektanti kurvítek ho totiž do lišty jen zacvakli na plastové nožičky misto aby tam dali šroubek s podložkou. Všechny tři plastové díly - horní dolní i kluzný už jsou na netu k mání jako opravná sada.Každý kousek za cca 80kc. ale kdo by se s tím motal, když je za 400.- k mání komplet stahovačka bez práce. Jak jednou ty plasty zkřenčí, tak dneska vyměníš jeden a za půl roku praskne druhý a budeš to rozdělávat znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]