Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje ta část auta na obrázku?

Od: tamaraau* odpovědí: 12 změna:

Jak se jmenuje to, na co ukazují zelené šipky, prosím?

Jak se jmenuje ta část auta na obrázku?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to prostě přední nárazník.

raadek*
To bude naraznik. Zajimalo by me z jakeho duvodu jsou na svetlech instalovana mracitka? R.
cyril*

Nejspíš kvůli úspoře energie.

No mračítka,to vypadá na barvu a ne plast.*smich*

tamaraau*
hodnocení

Díky! Já si nebyla jistá, ale pak jsem googlila a je to ono.

ar*
hodnocení

0x

*smich* tamaraau® to je nějaká "kulišárna",že jo.

tamaraau*
hodnocení

Nárazník NEBO spoiler?

doplněno 16.01.10 20:39:

Jé, já to psala dříve než odpovědí si Vašich všimla... Ta část bývá často škrábnutá, že asi? Z parkování apod. U toho mýho je to také trochu tam jakoby řízlé... Ne, to není moje foto, někde jsem to tam lípla z netu.

ar*

No u tohoto modelu auta to asi už nevadí že je to tam trohu řízlé. Je to plast a ten nerezaví no a s tímto modelem už bez tak nikoho neoslníte. To nemyslím zle.

Řekla bych, že nárazník. Ten já mám u svého auta očesaný pořád*haha*

tamaraau*
hodnocení

jarm: Jak očesaný? A pořád? To já myslela, že někdo očeše a už to je napořád? Nebo se to dá opakovaně?

V tomhle počasí a na parkovištích to musí být u těch, co jezdí, asi dost časté, si myslím.

doplněno 16.01.10 20:57:

Jarm: A nebo chcete naznačit, že často někde tím nárazníkem ťuknete či štréchnete? ;)

ar*

očeasný ,odrbaný ,odřený, štrejchlý ,praštěný, atd atd to je jenom "šoférskej" slang

1jara*

Plastové nárazníky a nenastříkané, v černé jsou nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]