Nejste přihlášen/a.
Jak se jmenuje to, na co ukazují zelené šipky, prosím?
Nárazník NEBO spoiler?
doplněno 16.01.10 20:39:Jé, já to psala dříve než odpovědí si Vašich všimla... Ta část bývá často škrábnutá, že asi? Z parkování apod. U toho mýho je to také trochu tam jakoby řízlé... Ne, to není moje foto, někde jsem to tam lípla z netu.
No u tohoto modelu auta to asi už nevadí že je to tam trohu řízlé. Je to plast a ten nerezaví no a s tímto modelem už bez tak nikoho neoslníte. To nemyslím zle.
jarm: Jak očesaný? A pořád? To já myslela, že někdo očeše a už to je napořád? Nebo se to dá opakovaně?
V tomhle počasí a na parkovištích to musí být u těch, co jezdí, asi dost časté, si myslím.
doplněno 16.01.10 20:57:Jarm: A nebo chcete naznačit, že často někde tím nárazníkem ťuknete či štréchnete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.