Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné mít u osobáku na zadním skle banner

Od: rusnok odpovědí: 6 změna:
Dobrý dem, je možné mít na osobním aute (sedan) v zadu ,kde je sklo nad kufrem míto ho polepené bannerem (například obrázek Italského města). Například nákladáky z logiky věcí nevidí dozadu, dodávky také ne, ale naše zákony jsou "vypečené" není to něco jako nelegální úprava? Přeci jen by to asi vadilo ve výhledu dozadu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč ne - já mám na služebáku banery nejen na zadním okně, ale i na bočních - pochopitelně s vyjímkou předních dveří.

Jen je důležité nechat si to natisknout na certifikovanou fólii - já to mám z té ,,dírkované´´ což je super věc - já ven vidím, dovnitř vidět není. Na STK jsem s tím byl kvůli evidenčce - a i tam zkoumali, jestli je fólie certifikovaná

xenofob
hodnocení

0x

proč obrázek města, dej si tam nápis "Radši mrtvý než poslední"...budeš pak budit respekt:-P

hodnocení

0x

U firemních vozidel to má smysl a při použití schválené fólie OK, na soukromém voze mi to připadá jako pubertální nápad, ale budiž.

hodnocení

0x

Ano, můžete, jen je třeba obrázek mít schválený od autora. Duševní vlastnictví se tomu říká.

Náš předpis Vám nezakazuje umístění, zakrytí zadního okna.

adufypes
hodnocení

0x

Už se to tu řešilo a já jsem odpovídal. Pokud se něco lepí na okno, tak to musí mít atest. Jinak tam nelze nalepit nic.

více zde

poradte.cz/...

Mě aktivní blbec na STK strhnul samolepku Renault Elf 2x15 cm která tam byla už z fabriky. Do zápisu dal zařízení omezující výhled řidiče. Na druhé STK neměli žádný problém se 4 cm širokou samolepkou přes celou šířku okna. Takže asi záleží na koho narazíš. Vzhledem k tomu že to bude to samé i s policajty , bych si ohlídal homologaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]