Dobrý dem, je možné mít na osobním aute (sedan) v zadu ,kde je sklo nad kufrem míto ho polepené bannerem (například obrázek Italského města). Například nákladáky z logiky věcí nevidí dozadu, dodávky také ne, ale naše zákony jsou "vypečené" není to něco jako nelegální úprava? Přeci jen by to asi vadilo ve výhledu dozadu.
Proč ne - já mám na služebáku banery nejen na zadním okně, ale i na bočních - pochopitelně s vyjímkou předních dveří.
Jen je důležité nechat si to natisknout na certifikovanou fólii - já to mám z té ,,dírkované´´ což je super věc - já ven vidím, dovnitř vidět není. Na STK jsem s tím byl kvůli evidenčce - a i tam zkoumali, jestli je fólie certifikovaná
Mě aktivní blbec na STK strhnul samolepku Renault Elf 2x15 cm která tam byla už z fabriky. Do zápisu dal zařízení omezující výhled řidiče. Na druhé STK neměli žádný problém se 4 cm širokou samolepkou přes celou šířku okna. Takže asi záleží na koho narazíš. Vzhledem k tomu že to bude to samé i s policajty , bych si ohlídal homologaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.