Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda ve Ferrari jako dárek?

Od: kattynka odpovědí: 10 změna:

Jaké máte názory na ty adrenalinové zážitky jako je jízda ve ferrari a tak. Je to fajn jako dárek? Uvažuji o něčem takovém pro švagra. Má rád rychlý auta.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Když má rád rychlá auta, neváhej. Ocení to. Jen tak z prdele mu přidej balíček pamprsek.

hodnocení

0x
Přítelkyně mi koupila jízdu v Lamborghini a moc se mi to líbilo :) jen příště bych ocenil spíše jízdu na uzavřené trati, než v provozu. Bylo tam město, mimo město i na dálnici, provoz sice nebyl velký, ale i tak to nebylo úplně to pravé, akceleraci jsem si užil do cca 180 a víc už radši moc ne :)

hodnocení

0x

Odpověď na otázku je ano.

Ale dobře vybírejte, aby součástí byla i jízda na uzavřené trati (letiště, okruh apod.)

Někteří jezdí "jen " v běžném provozu i když i na dálnici a to si tak švagr nevychutná.

onimecugi
hodnocení

0x

Tak jestli je měl pouze rád rychlé vozy a nikdy si žádné rychlé nepořídil, tak OK. Jinak nuda. Instruktor nikdy nedovolí se jen přiblížit k hranici schopností vozidla.

bbbb
hodnocení

0x

Jezdil jsem v lamborghini a muzu rict ze v provozu jak to nekdo nabizi to neni ono zvlast kdyz vas upozorni ze rafek stoji 100k.Mate sice pojisteni ale mnohem lepsi je nechat se svezt na okruhu zkusenym ridicem.Tolik moje zkusenost

hodnocení

0x

Hmm Proč ne.Mně osobně aletoto neláká-ale raději bych si "zařádil" v terénu s Topasem (s tím jsem si naposledy zajezdi v roce 90,kdy jsme je předávali do deklarovaného místa Vílánec),PTS 10 včetně plavby,tankem nebo třeba jen v UAZ 469.

mathew
hodnocení

0x

Pokud to bude na okruhu, letišti atd. tak klidně, ale pokud v provozu tak raději ne, protože by na vás taky mohl být pak pěkně naštvaný. Ono, když se člověk bojí, aby to někde nerozflákal nebo ho nechytl policajt a nesebral mu papíry tak si to stejně moc neužije...

slavo*
hodnocení

0x

Taky jsem si vybíral a nakonec vybral ford mustang gt500 shelby kde jsem to na letistní ploše rozjel na 230.

Nakonec mi instruktor řekl, že jsem vybral dobře a vzal forda než ferrari.

Pokud je dost peněz tak veyron ale to se musí do německa zde na to není silnice a tam se to dá rozjet na okruhu na cca 300 víc nedovolí elektronika.

beatan
hodnocení

Já jsem kupovala pro manžela jízdu na okruhu ve Ferrari. Říkal, že si to fakt užil. Kupovala jsem to na adrop a poukaz jsem nechala udělat formou dárkového toaleťáku. Bylo to fakt vtipný.

kattynka
hodnocení

Děkuji všem za komentáře, myslím, že do toho teda půjdu. Snad bude taky spokojenej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]