Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem čerstvý majitel auta s diesselovým motorem. Auto začlo hůře startovat a po startu za studena se mi zdá, že jde chvíli na 3 válce. Po chvíli a za tepla vše OK. Může být vadná žhavící svíčka popř. je nějaký problém ji vyměnit? Nikdy jsem to nedělal... Může tu někdo něco napsat stručně k tomuto problému - případně odkaz na nějaké rady? Předem děkuji.
jde o Hyundai i30 z r. 2010 motor 66kW.
P.S. Než bych v této zemi dal auto do servisu tak to radši změním profesi a stanu se automechanikem!
auto s diesselem jsem nikdy před tím neměl, takže jsem bez příslušných zkušeností. Kdyby byl žhavič mrtvý, asi by nedošlo k nastartování příslušného válce ne? Ono to "řachtání" diesselu po startu v této zimě se může nezkušenému jako chod na 3 válce jen zdát ☺, ale po rozjetí to jede určitě na 4. Fakt ale je, že to startovalo líp a zvuk motoru po startu byl kultivovanější...nevím... ale každopádně díky za radu, která alespoň říká co je možné zkusit.
OK. Tohle je přesně typ rady, které sháním ☺. Předpokládám, že místo žárovky použiju pípák v multimetru - je to jednodušší na přípravu. Předpokládám, že jde jen o to zjistit jesli není obvod žhaviče přerušen (žhavící element např. přepálen), nebo je to jinak a záleží i na intenzitě svícení žárovky? Díky za info.
Pokud máte multimetr, tak prostě použijte nejnižší odporový rozsah (bývá typicky o jeden řád citlivější, obvykle rozlišení 0,1 Ohm. Navíc pípák by vám spokojeně pípal i přo 10 Ohmech, ale takový žhavič už je vadný). Jeden měřící hrot píchnete na kostru a druhý do bloku motoru . Ukáže vám to např. 0,1..0,5 Ohm chybu způsobenou 2W měřením a kabely, Tuto hodnotu budete odpočítávat od hodnoty, kterou následně změříte na kontaktech žhavičů. Ono je i v zásadně jedno, jestli se na žhaviči doměříte 0,8 Ohm nebo 1,2 Ohm, jde spíš o jejich vzájemné porovnání. Nebudou odejité všechny, většinou jeden, maximálně dva. Takže když naměříte třeba 0,9 / 0,9/ 1,0/ 8,1,Ohm tak víte, že poslední je vadný.
dabel:ne všechny žhaviče jsou na 12V...ta tvoje rada neplatí na všechno.A u dost aut jistíš diagnostikou vadnej žhavič...
jenže novější auta nemaj žhavení od baterky, protože máš žhavky s 5 - 11V tak nemá smysl je zkoušet na vyšší napětí...
Ano, tohle může být špatným žhavičem. Výměnu bych radši nechal na servisu, protože žhavičky mají dost dlouhý závit, rády se připečou a potom není moc těžké ji ukroutit. Ven se pak dostává hodně špatně.
Jak dlouhá je ta chvíle? Já měl 2 nefunkční a sice to déle startovalo, ale pak to šlo do 5s už normálně navíc problém byl pouze pod -5°C což ted nevím jak u tebe, ale mě není... takže pozor, aby to nebylo něco horšího.
Rychlost výměny záleží pouze na tom jaký je tam přístup, ale jinak by žádný další problém být neměl. Jinak servis, který provede diagnostiku by neškodil, protože by to mělo normálně napsat, i která svíčka přesně je vadná a nemusí se nic měřit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.