Dobrý den, Mám Fabii Combi rv 2011 tdi. Začla mi svitit kontrolka závady motoru a občas začne blikat žhavení a někdy mi auto cukne a ztratí výkon, prostě nechce jet a jindy jede i s blikající kontrolkou žhavení. Posílám obrázek diagnostiky, prosím co by to mohlo být? Děkuji
Když se tak dívám do své křišťálové koule... že by něco s váhou vzduchu?
Přestaňte si hrát se samo-domo diagnostikou a zajeďte s tím do servisu.
krtek66
Když tu diagnostiku má, tak není důvod jezdit do servisu, aby mu oznámili co s tím má. To, co tazatel poslal je pro řešení problému dostačující. Já si ji taky koupil, abych věděl. Nebudu dávat po 500,- nějakýmu bláznovi, aby mi jen oznámil co s tím je
uhisy
Krtku tazatel má nějakou uni s ELM 327, která ma velice omezené možnosti a často i nesmyslné interpretace chyb.
Na takové domací hobby použití ok, ale pro servis absolutně nepoužitelná věc. Je to asi na úrovni sestřičky, která ti změří tlak a teplotu, než tě pustí za lékařem.
Nákej problém okolo váhy vzduchu Okoukni těsnost hadic vahu bych skusil vyndat a vystříkat čističem na brzdy okouk bych konektor jestli neni oxidace A nakonec jina váha od kvalitního výrobce
Chyba je len sporadická,vymažte to. Ono stačilo,že bola niejaká netesnosť na sacom potrubí a váha vyhodila nezmyselné údaje pre riadiacu jednotku.Ak sa to objaví znovu potom riešte sanie a tú váhu vzduchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.