Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je to závada?

Od: vlastovka82* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Mám Fabii Combi rv 2011 tdi. Začla mi svitit kontrolka závady motoru a občas začne blikat žhavení a někdy mi auto cukne a ztratí výkon, prostě nechce jet a jindy jede i s blikající kontrolkou žhavení.
Posílám obrázek diagnostiky, prosím co by to mohlo být?
Děkuji

Jaká je to závada?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když se tak dívám do své křišťálové koule... že by něco s váhou vzduchu?

Přestaňte si hrát se samo-domo diagnostikou a zajeďte s tím do servisu.

krtek66

Když tu diagnostiku má, tak není důvod jezdit do servisu, aby mu oznámili co s tím má. To, co tazatel poslal je pro řešení problému dostačující. Já si ji taky koupil, abych věděl. Nebudu dávat po 500,- nějakýmu bláznovi, aby mi jen oznámil co s tím je

uhisy

Krtku tazatel má nějakou uni s ELM 327, která ma velice omezené možnosti a často i nesmyslné interpretace chyb.

Na takové domací hobby použití ok, ale pro servis absolutně nepoužitelná věc. Je to asi na úrovni sestřičky, která ti změří tlak a teplotu, než tě pustí za lékařem.

hodnocení

1x
Nákej problém okolo váhy vzduchu
Okoukni těsnost hadic vahu bych skusil vyndat a vystříkat čističem na brzdy okouk bych konektor jestli neni oxidace
A nakonec jina váha od kvalitního výrobce

hodnocení

0x

Chyba je len sporadická,vymažte to. Ono stačilo,že bola niejaká netesnosť na sacom potrubí a váha vyhodila nezmyselné údaje pre riadiacu jednotku.Ak sa to objaví znovu potom riešte sanie a tú váhu vzduchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]