Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás,nikdy jsem nedělala autoškolu a váhám vzhledem k mému věku..chtěla bych se nejdřív naučit testy a pak teprve,při jistotě,že umím,se přihlásit do autoškoly.Nevím však,jaké učebnice si mám sehnat..Kniha autoškola 2019,postačí,je v ní vše,co musím znát?O zkušebních testech na internetu vím,ale nemá cenu hádat..Děkuji
Učebnici jsem měla tuhle a etesty etesty2.mdcr.cz/... mě naučily nejvíc,pořád jsem zkoušela,zamýšlela se nad tím a dalo mi to více jak kniha.Každému sedne něco jiného.
Naprostý souhlas, kombinace této učebnice + CD a testy na mdcr. Určitě se naučte zákon o silničním provozu a z teorie budete mít vyhráno
Děkuji moc za informace oběma zde..šlo mi hlavně o to,jestli jsou v knize příklady křižovatek..Já jak to vůbec neznám,tak u testu se rozhoduji poměrně dlouho a to na křižovatce by nešlo..
Ještě jsem zapomněla na značky, ty jsou výborně vysvětleny i s názornými příklady na internetových stránkách od této učebnice. A křižovatek se nebojte, zpočátku má každý pocit, že jsou těžké, ale stačí pochopit světelné signály, značky upravující přednost a přednost zprava, jak tohle budete umět, tak je budete mrskat levou zadní
Přečti si pravidla provozu na silnicích a nauč se značky a to je většina testu.
Průběh autoškoly (3.+4.část zákona)
Obsah zkoušky (od §17 vyhlášky k zákonu výše)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.