Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít bezrámové dveře s vybitou baterií

Od: arka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám Opel Astra cabrio, které má bezrámová okna u dveří. Při zatáhnutí za kliku dveří "bleskurychle" sjede okno o cca 2 cm a dveře pak jdou otevřít. Pokud by sklo nesjelo, tak mu v otevření bude bránit těsnění ve střeše. Napadlo mne, co by se stalo, kdyby se v autě vybila baterie. Jak bych se do auta dostal?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemám auto s bezrámovými okny, ani opel, ale i tak pro případ nečekané smrti baterie jsem si ze zámku přední kapoty vyvedl druhý drát, který končí skrytě pod maskou a levým světlem, odkud ho v případě potřeby mohu vymotat a tahem otevřít přední kapotu a dostat se tak k baterce i bez otevření interiéru (mám zaslepené zámky). Kdo to nemá, válí se pod motorem a snaží se nabíječkou nacvaknout na +12V.

hodnocení

0x
Vytáhni si z baterie dva silmější kablíky plus a mínus konce zaizoluj a schovej na místo odkud pudou dobře vytáhnout
Pokud ti dojde baterie tak si na ty kablíky napojíš baterii nabíječku či start káble z druhého auta a vyhráváš
asd1

Kostru má "všude" tak stačí plus (většina aut má kostru mínus). A nezapomenout vřadit pojistku, zkrat na kostru bez pojistky je veselá záležitost ;)

hodnocení

0x

Nevím jak Opel, ale celý koncern VW jde nabíjet přes svazek kabelů vedoucí do pravého zpětného zrcátka. Takže stačí vycvaknout zrcadlo a pod tím se jen chytit na určené vodiče. Opel to může mít klidně podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]