Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zimní pneu do hor

Od: kejikl® odpovědí: 4 změna:

Mate nekdo z vas "horalu" nejake dobre zkusenosti s nejakym konkretnim typem pneumatik vhodnych do vyssich poloh a kopcu.

Chci to na feldu, rozmer 165/70R13.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x
U feldy to máš jedno. Kup nejlevnější v supráču.

hodnocení

Ja potrebuju hlavne vyjet do kopce kdyz nasnezi a silnicare to zaskoci (jako ostatne pokazde :))
Potom mi ty gumy z obchodnaku budou na jakymkoli aute naprd.
Ja ojel uz dve sady Barum Polaris. Stavim RD ve vesnici 600metru nad m., kopce jak svina, tak se tam chci v zime dostat bez toho abych furt nasazoval retezy.
Dotazem jsem mel na mysli, ze bych treba na gume stovku dve priplatil (oproti Barumce) a polepsil si tak.
Samo ze nechci kupovat pneu urcene pro vyssi tridu, ale jsou proste zimni gumy urcene pro"mestsky provoz"a zimni gumy urcene do extremnejsich podminek.
Bohuzel popisky v i-net obchodech jsou u vsech pneu (krome tech nejdrazsich) skoro stejne.
Proto se ptam na zkusenosti ridicu...

mil®
hodnocení

0x
Kupoval jsem si kdysi protektory, který měli vzorek jako na autokros, to znamená špunty daleko od sebe. S těma se výborně jezdilo ve sněhu. Na uježděném už míň. Jestli dnes něco takovýho vyrábej nevím, možná pro ty autokrosaře. Jinak mám dobrou zkušenost s michelinama, taky s hrubým vzorkem. Dnes jezdím na Klebrech krisalp, ale nejni to moc do hlubokýho sněhu.

jenikk
hodnocení

0x
Zdravim, nejlepsim resenim koupe zimnich pneu je zavolat do firmy pneu.extralevne-pneu.cz/... na cislo 378609200 a tam vam poradi co obout na sveho milacka i to co je nejvhodnejsi do vami zadanych podminek. I ja bydlim na horach a resim to kazdy rok, dnes jiz vim na jakeho prodejce pneu se obratit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]