Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rok výroby kx 85

Od: kawar odpovědí: 2 změna:
Zdravím mám dotaz. Můj mechanik mi řekl že moje kx 85 není rok výroby 2006 ale ten kdo mi jí prodával mi to tak uvedl. Tak se chci zeptat jak to podle motoru poznám. Díky za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně nejen prodejce ale i ORV u dvou aut sdělil taky něco jiného než orga kód.U jednoho stejného modelau ale před FL dokonce o o 2 roky dříve než OR V,takže místo 10.7.1996 je v ORV 1998 a u druhého 00 místo 99.Jestli to ale není tím,že to co dost lidí bere jako RV je jen a pouze DATUM PRVNÍ registrace!

hodnocení

0x

Ale u takovéhoto stroje je spíše důležitý stav, najeté motohodiny na pístu, na tlumiči, na vidlích ,stav rámu atd. Zkusil bych serial číslo motoru a dovozce Kawasaki zdali umí rozklíčovat rok výroby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]