Dobry den. U sve e39 jsem menil motor. A od vymeny se mi nepodaril nastartovat z duvodu nedostatecneho tlaku v railu. Menil jsem jiz jak stredotlake tak vysokotlake cerpadlo. Naftove filtry, kontroloval vsechny ventilky. Snimac jak na railu tak u stredotlaku. Zkousel vymenit rail. Relatko menil a stale stejny stav. Diagnostika furt hlasi max 51 baru.
Hele s Bmw skušenost nemam ale je mi jasný že si tutově zavzdušnil palivovou soustavu a neni sranda jí jen tak odvzdušnit Mě se nedavno stalo že sem měnil palivak na Volvu V50 a i když sem ho po vrch zalil naftou prostě sem to nenatočil Tak sem si udělal takový odvzdušnovací udělátko Jedno čerpadýlko na 12V - použiješ čerpadlo z odstřikovačú ja našel ze 120ky dáš dvě hadičky Napojíš to u paliva na zpátečku nebo na konečnou přepadový hadičky - redukce mám z rúzných prúměrú hadiček Napojíš na baterii v autě a čekáš až se oběví nafta Po odvzdušnění zapojíš zpět a startuješ
Zkus VLOŽIT OTÁZKU na tomto fóru: http://www.bmw-club.cz/pod-model/bmw-5-e39-530d-73#poradna . Tyhle stránky nejsou tak dokonalé a přehledné jako www.poradte.cz, ale pokud narazíš na nějakého šikovného rádce, který poradí, ne nějakého mladého nadšence, který ti poradí jen něco jako: když tomu nerozumíš, tak se do toho nehrab.. Pokud máš v blízkosti neautorizovaný servis BMW, zajdi za chlapama co doporučí. Většinou jsou ochotni poradit, narozdíl od autorizovaných "hamounů"zvyklých na zadarmo ani kuře..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.