Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit s obsluhou

Od: honzaferda® odpovědí: 9 změna:
Všem krásný den.Dcera zakoupila starší auto s namontovaným autorádiem PIONEER MVH-1400UB. K autorádiu bohužel nemá ani návod ani dálkové ovládání. Vše funguje dobře, s ovládáním také již nemá potíže pouze neumíme vypnout červené podsvícení když je rádio mimo provoz. Osvětlení je dost intenzivní a pří jízdě v noci by bylo vhodné jej ztlumit, nebo vypnout. Může mi někdo poradit? Děkuji.
doplněno 03.02.19 22:26:

Ocenil bych, kdyby se našel někdo kdo toto rádio vlastní a poradil mi přímo podle zkušenosti.

Poradit s obsluhou

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Ovládání na volant 600-900,-

lmgify
hodnocení

2x

Originální (nečeské) manuály

Změna jasu: stisknout a držet šipku zpět

Poradit s obsluhou #2
lmgify

Zkuste také ten Power Save mód zmiňovaný v manuálu, jestli pomůže s tím svícením při vypnutí. Manuál jsem nečetl celý.

hodnocení

Dík za radu. Vyzkouším.

lmgify

někdo kdo toto rádio vlastní a poradil mi přímo podle zkušenosti

Tlačítko nefunguje? Přečetl jsem teď celý manuál. Je velice podrobný. Vysvětluje všechny funkce. O jasu displeje jsem tam nic dalšího nenašel.

hodnocení

Ani o vypnutí tam nic neni. Jinak, dekuji za ochotu pomoci.

lmgify

To rádio svítí i když je vypnuté (stlačit a podržet SRC/OFF)?

Nemáte ho přepnuté do DEMO módu? Ten naskakuje do 30 sekund po otočení klíčku zapalování. Jestli je rádio zapnuté i po vytažení klíčku zapalování (resp.klíček v poloze OFF nebo 0), tak máte špatně připojený červený drát - má vézt na ACC, ne na 12V.

V nejhorším můžete ten přední panel odejmout (tlačítko úplně vpravo dole).

kolemjdouci
hodnocení

0x

Zkus to tady google.com/...

hodnocení

0x

Zkus najít návod tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]