Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám čínskou motorku V.D.O. chopper XT king 50ccm a chtel bych si zvýšit obsah na 80 nebo 90ccm...
1) jestli se mi motorka nerozsype?
2) co všechno bych musel vyměnit?
3) (kolik by to tak mohlo stát)?
Předem díky
Ojane1995 (což je asi rok narození ,že?) Záleží jaké máš na upravu možnosti. Buď bys musel předělat zdvich na klikovce a nebo převrtat a dát jinej píst. Pokud nemáš s motory žádné skušenosti tak se do toho raději nepouštěj. Raději tuto motorku prodej a kup XT 125.
Rok vydrž s tou 50 a pak (v 16) si kup 125 alespoň si to za ten rok trochu omakáš. Hubu si člověk dokáže rozbit i na ty 50.
to ja bych si v 16 ten ridicak na 125 udelal ale oni to chtej zvednout az od 17ti let na 125ccm a ja jsem az v kvetnu 1995, takze oni to zmenej do ty doby, tak si musim nejak vylepsit motorku kterou mam
Dobrý den.Pochybuju,že číňani dávají do válce ocelovou vložku.Tím pádem tzv.převrtání nepřipadá v úvahu.Možná zvýšení komprese snížením hlavy,ale to na koleně neuděláte.
Ceple nezlobse ,ale předpokládáš snad že válec bude celohlinikový. To se obávám že neudělají ani číňani to by byl ny jedno použití asi tak na 20Km.
Nepředpokládám hliník,ale jeho slitinu.Povrch válce se nanáší nikasilem.A nebo se pletu? motobard.com/...
Tohle se nepřevrtává, jsou v prodeji přímo kity které obsahují vše potřebné díly - stačí je jen vyměnit za originální díly.
Ano na některé motorky ,ale jseš si jist,že konkrétně na tuto moto existuje kit? Pokud ano tak dej okaz pokud ne tak jedině úprava.
No teda nevím nevím, ale i když si dáte do vyhledávače kyt 70 tak vam to napíše jestli jste nechchtěl náhodou kit 70 a i na strankach s moto dily jsem videl snad jedině KIT 70, 80, 60...
To bude asi ten problém, že vyhledávač vyhledává podle špatného zadání. Nejprve by to chtělo osvěžit si obecnou školu nebo vyhledat ve slovníku význam slova "kit" a "kyt".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.