Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradnu mám otázku chci si udělat auto na tnuning ne tuning jako neony spojlery a další píčoviny chci si udělat motor převodovku a chování vozu nejde mi o vzhled jen aby to jelo vydrželo a pod.Tak buď wvgolf v 2.0 gti,honda integra type r rv.2000,bmw m3 46 coupe.Vím že auta nemají nic společného nemohu se rozhodnout těším se na vae nazory díky.
Hledám hlaně spolehlivost prostě si chci s auta udělat výkonou zbraň tak jaké auto by stemi s těch třech co jsem psal doporučili diky
9?... to jako evo 9... na atmosferické M3 toho na motoru zas tak moc neuděláš a motor je dost náchylnej na vytačení za studena. Podvozkově je ale zase parádní. Co třeba Nissan 200sx s14? Z motoru SR20DET se dá vytáhnout opravdu hodně a podvozkově nádhera. Auto drží jak ulitý. Má náhon na zadek jako BMW, ale oproti BMW přeplňovanej motor.
A jak v čechách na to seženu díly na toho nissana?A dáse pořídit v čechách nebo v německu dik
V německu lze pořídit za cca 8 tis Euro. V česku skoro nejsou k mání. Díly bych řešil co jde tak u nás v česku (díly na motor nejsou problém), a které tu neseženete, tak přes ebay. Je jich tam opravdu velká škála. Pokud je člověk schopnej, sežene takřa vše. Třeba i na ameriky už taky není problém sehnat díly. Jde jen o to jak se snažíte. Za tuto cenu ale budete mít opravdu skvost, který v česku jen tak nepotkáte. Sám se jej chystám koupit.
V základu má 200 koní a jde z něj vyždímat o hodně víc. eBay je něco jako Aukro jen v celosvětovém měřítku. Zkuste si 200sx najít na googlu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.