Nejste přihlášen/a.
Zdravím, objevil jsem Kugu 2016 1,6 benzin 181 koní, automat 4x4 najeto 60tis. za cca 420 tis.
Nemáte někdo zkušenost? spotřeba, opravy, atd? Jako vím, že na to naše jezdění bychom suv nepotřebovali ale prostě manželka chce SUV a basta prej Já jsem byl pro focuse 1,5 2016 ecoboost ale to je prý 3 válec? A i když bych ho asi po 60 tis km střelil nevím dost to lidi kritizujou ty 3 válce.
pokud bych přesvědčil manželku že suv je pro nás zbytečné(což je) co je pro vás nejlepší volba pro 3 členou rodinu z jizerských hor Nájezd 10k ročně?
golf kombi 1.4 tsi vs focus kombi1,5 eco vs octavia kombi III 1,4 tsi? Většina 2014-2016
Díky za názory
U Fordu Kuga je dle Spritmonitor.de průměrná spotřeba (z 31 aut) 10,45l/100km...minimální potom 9,06l/100km.
Tak z mého hlediska to žere i trávu kolem silnice (i když u 1,6 benzínu je to relativně pochopitelné), ale je to Vaše volba...
právě že to moje volba není. Naopak sbíram argumenty proti. Díky za tu stránku kouknu i na focuse atd.
No...a pak do toho SUV také manželku posaďte a nechte ji zkusit zaparkovat u supermarketu.
Blondýny s velkým autem potkávám denně a na parkovišti mají velký problém i když je prázdné, natož když mají zajet mezi dvě auta (stačí popředu...o couvání ani nemluvím).
Je to kratší než octavia má to parkovací assistenty a kameru to snad zvládne ale dupnu si u půjdu do toho focuse 2016+ asi akorát juknu ještě na bezpečnost golf vs focus vs octavia. Ta oktávka mě teda vůbec nebaví má to každej krade se to, taky je to u nás imo předražený ale daj se sehant i slušný kusy občas. U focuse je problém, že je hodně málo v automatu a je por mě nutnost.(zranění nohy)
No když jsem koukal na nějaký testy tak kuga je tam za 9l a focus za 7l to je par stovek mesicne s nasim malym najezdem. Diesel fajn ale ne pro nas s najezdem do 10tis ročně osobně jediný důvod proč akceptuji suv je bezpečnost.V zadu jezdí 3 letej hoch a přeci jenom ta šance na přežití je asi větší v suv.
No všichni mi tvrdí, že diesel je blbost u nás s tím nájezdem. Já jsem pro focuse 1,5 eco nebo vw golf 1,4 tsi. Doma jí domluvím pač jestli to jezdí po měste za 11+ tak to je nesmysl jak říkáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.