Nejste přihlášen/a.
Čauvec, nevíte někdo kde v Brně nechat namontovat hagusy na Roomstera? Mám je z vrakáču, jsou to origo hagusy Škoda - ale při montáži se vrtá do střechy a nechci to dělat sám.
Jak se to dělá reálné vím, našel jsem si i návod, ale nechci vrtat díry ve střeše sám - radši bych to někomu dal. Bohužel servis origo mi dal cenu 3000 Kč za montáž, což mi přijde dost. Tak bych chtěl sehnat někoho za menší peníze.
Jestli to chceš levněji a kvalitně tak to udělej sám. Vrtání si můžeš nacvičit někde na vrakáči. Mmch. je tam měření, vrtání, tapec, ošetření proti korozi atd., tak těch 3k zas tak moc neni. Je dobré ohlídat si kvalitu - dá se čekat že se maník nebude zdržovat a jen to přišroubuje - zákazník to pro kontrolu nebude sundavat a hnít to začne až za pár let, takže pohoda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.