Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkcny imobilizer

Od: pato odpovědí: 3 změna:

Vedel by mi prosim Vas niekto pomoct s nefunkcnym imobilizerom? mam Renault Scenik 2001benzin + plyn a nejde mi nastartovat, nesvieti mi ani kontrolka v aute, mam len jeden kluc a tam su len tieto kody A66GF3 PA66-6F30 ak ma niekto program na generovanie kodov prosim poslite mi ich, budem Vam velmi vdačný.

dakujem Vam za pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

kdyby byl spatny imobilizer tak auto nastartuje a pak hned zdechne

To není pravidlem, že jde nastartovat a zdechne.. Tak to třeba dělalo na Feldě 1.9D.

Jsou vozidla kde prostě nejde nastarovat vůbec... A Renault zcela určitě nejde...

olinl

jurajjuraj-jak píše hiawata, Felicii v dieslu bez čipu opravdu ani na vteřinu nenastartuješ, dřív vytlučeš baterii..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]