Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaký olej do manuální převodovky fabie HTP (BME 47kW)a jaké je množství? Mám najeto 130tis.km a chtěl bych vyměnit, sice píšou,,doživotní" náplň, ale je to nesmysl. Děkuji.
Máte nějaký problém? Tchýnina fábie z r. 2002 sice má jen 86tis na tachometru, ale měnit olej v převodovce tedy nemíním ani v budoucnu... dokud nebude nějaký problém.
Zdravím,já ho měníl po 100000km.Mužu říct,že byl pěkně černý,asi nějak jak motorový po 10000km.Olej jsem použíl převodový oleje.cz/... .Vešlo se do převodovky,něco kolem 2litrů.
Na mé fabii 1,4 16V jsem si nechal vyměnit olej v převodovce v 60tkm,do servisu(škoda) jsem si přinesl petku,aby mi starý olej do něj vypustili,byl jsem u výměny a můžu vám říct ,že to bych pořádný šedivý humus co vytekl,tet mám najeto necelých 160tkm a byla další výměna,řadit jde rozhodně lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.