Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po otočení klíčem se zapne topení

Od: jarek280* odpovědí: 4 změna:

Zdravím jedná se o Audi a6 2.5 TDI 110Kw 1998

Auto jezdilo bez problemu jakmile začala zima a v noci mrznout baterie se hned vybila tak jsem jí doma nabyl a po dvou dnech zase vybitá tak jsem vzal od kámoše na zkošku jeho baterii a stejnej problem jenže začal jinej problem ted když otočím klíčem se samo zapne topení a nejde vypnout a ani nastartovat pokaždý když vytáhnu klíč a zkusím to znova zase se zapne topení a od tý doby jsem nenastartoval nevím si stím rady prosím poradte co stím abych mohl dojet aspon do servisu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrknete se do své smlouvy o povinném ručení... část připojištění-servis, odtah do servisu...

Vytlačíte vůz pár metrů před garáž a zavoláte odtah - ti přesunou do nejbližšího smluvního servisu, tam vám opraví zkrat.

doplněno 26.01.19 20:34: Hýbal jste kabeláží. Pokud se problém vrátí, hledal bych vadu v kabelech ...

jarek280*
hodnocení

Dnes jsem tam dal jinou nabytou baterii a bez problemu nastartoval nechápu

jenda2*

Ta čeština... Katastrofa. Nabitou !

jarek280*
hodnocení

Nikdo se neprosí o kontrolu pravopisu tak si dejte odchod jestli nejste schopen poradit ohledně otázky kterou jsem zadal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]