Díky, napadlo mě to, ale nechci snad ani vidět co to zase bude stát. Díky a nechám toho svého křápa prohlídnout ![:) :)]()
Ahoj peqelnitse, ako si dopadol v servise. Mam Scenic 2002 16 16V, a robi mi asi to iste ako tebe, vsetko funguje ok, aj niekolko mesiacov, ked vsak niekde odparkujem, tak cca 1. za mesiac stane (intervaly sa skracuju, uz mi to robi castejsie), ze zasuniem kluc, otocim, vsetko prebehne ok, len ked idem startovat, tak nic, absolutne ci sa nestane, maximalne zhasnu hodiny. Ak mas / si mal podobne priznaky napis prosim ako si dopadol v servise. Dakujem
Ahojda Pedro, v servise neshledali žádnou příčinu a od té doby se to nestalo, prej máme zavolat až se to zase stane. Jinak mi řekli at si vyměním baterku v klíčku a to je vše. Jinak nám to dělá tak jednou za dva měsíce, imobilizér je ale prej v pořádku, ikdyž něco s elektrikou bude. Ráda bych Ti řekla víc, ale čekáme až to zase nebude startovat a pak je zavoláme. Měj se fajn
Znova sa mi to stalo (resp. mojej zene) po mesiaci a pol, neslo to nastarovat, nechala to na parkovisku, ked som sa k tomu dostal ja, sadol som do auta a uplne bez problemu som nastaroval. Uz som tento problem hladaj aj po webe, nasielo som, ze Renault ma problem so starterom (resp. magnetickym spinacom), ten vraj sposobuje tieto problemy. Vraj ho treba vymenit. Ako si na tom teraz Peqelnitse, chdi ti uz ato ok, alebo nie (opravil ti to niekto)?
Ahojda Pedro, no zatím to startuje, tak to neřeším, kupodivu to ted šlape jak má, ale jen co to udělá to dám normálně do renault servisu, protože v normálním mi říkaj, že je to pokaždý něco jinýho. Ale jak říkám, zatím to jde a máš pravdu, taky jsem četla o tom spínači, ale každej mi říkal, že je to imobilizér, tak nevím, až to nepojede, tak na to zavolám servis. Měj se, až bude aktuálně naše auto v pr... tak Ti písnu at víš sto pro co to je
měj se Pedro Dakujem, budem cakat, uz som bol asi 3x v stave, ze idem do servisu, vzdy sa to ale rozbehlo, ak ked som volal do servisu, povedali, ze to mam priniest ked to nepojde (lenze ako, uz som to raz skusal odtiahnut a potom sa to hned rozbehlo, preto ti budem drzat palce, ak sa ti to podari take "pokazene" doviest do servisu. Ahoj
Ahoj já si myslím že by to mohl být špatný kontakt na baterce,ať se nato mrknou v servise.
Kingu díkec, ted po výplatě to jde do renaultu na kompletní prohlídku, tak se na to zeptám, díkec a měj se fain. Peq