Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokus o krádež?

Od: octavia3jih odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer,
dnes jsem přišel k vozu nová octavia a všiml jsem si, že má lehce škráblé těsnění, a za sklem asi od bílé křídy.
Vůbec nevím, jak se bílá křída mohla vzít ve vnitř vozu.
Je možnost, že se tam nějak dostali, když vozidlo bylo zamčené?
Koukal jsem a nic jsem nenašel, že by bylo porušeno, poškozeno.
Jak to vidíte vy?
Děkuji.
Hezký večer
doplněno 23.01.19 20:53: Je to nové auto, mám ho 3 týdny, okna jsem neskrabal ještě nikdy nic jsem v tom neprevazel, nikomu jsem ho nepujcoval.
Je to octavia 3 genereca facelift.
Jako nové nebylo nikde škráblé a od křídy ve vnitř nebilo.

Pokus o krádež?
Pokus o krádež? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vidím to pro vás trochu blbě. Podle mě slyšíte trávu růst, pokud nebudu rovnou mluvit o stihomamu. Raději přemýšlejte, co se nedávnou autem vezlo, kdo se autem vezl a podobné věci.

break
hodnocení

3x

Krást auto přes křídu?zajmavý...

Pro zkušenýho čorkaře nebude problém otevřít a ukrát dvojkovou octu.Kdyby to byl pokus, tak totální pablb by nadělal dost škody na okně a dveřích a profík by s tím odjel...

hodnocení

2x
Já to vidím tak, že to neřešte.
Pokud Vám auto někdo bude chtít ukrást, tak to prostě udělá.
A koneckonců, Škodovky se kradou statisticky častěji, než jiná auta. Ale to jistě víte.
Nové auto snad máte pojištěné, tak klidně spěte.

mathew
hodnocení

2x
Já myslím, že jste paranoidní čemuž se ovšem nedivím, když jste si koupil nejkradenější auto v republice. Takže se opravdu připravte na to, že ho jednoho rána možná nenajdete.

olinl
hodnocení

2x

Není to na té venkovní liště od škrabky při škrábání námrazy na skle?- ale to nevysvětluje tu křídu uvnitř..

hodnocení

1x
Pochybuju, ze tam nekdo neco delal. Uz minimalne u felicie byla ochrana zamku pred otevrenim dratem. Od jednickove octavy mely zamky safe mode- neodemknes vnitrni klikou, pouze centralem a nebo pokud byl zamek na klic tak tudy vedla cesta. Nemohl to nejaky inteligent skrabnout na parkovisti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]