Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatmavené zadní světla

Od: pepan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám O2 před FC. Paní mi na parkovišti nacouvala do auta a prasklo mi zadní světlo (narazník se normálně dal srovnat a není nikde popraskanej), takže se je chystám vyměnit a celkem by se mi libíla kouřová světla (sprej a nová nastříkat), ale bohužel nevím jak by to bylo na STK. Vím že se taková světla prodávají normálně na netu, ale už to nejsou origiální světla která jsou zatmavená. + ještě bych všechny žárovky vyměnil za ledky.

Světla by měli vypadat asi jako na obrázku jen ještě nevím jestli pruhlédná část zůstane průhledná nebo jí taky zatmavím.

Zatmavené zadní světla

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Za to je vyhazov

hodnocení

1x

Stačí se podívat, co je pro dané auto schválené a je zbytečné spekulovat.

aa*
hodnocení

0x

Za Tebou bych jezdit nechtěl. Tohle je podle mne o techničák. Ten co pojede za Tebou, tak do Tebe klidně může narazit a vymluvit se , že neviděl brzdy a Ty to odskáčeš, že to máš upravený. Nešel bych do toho.

luko89
Copak brzdy aleni blinkr za letniho slunce prehlidnes..

hodnocení

0x

Pokud takové světla koupíte s homologací, tak není problém.
Když se je budete pokoušet udělat doma pomocí zatmavovacího spreje, tak nikdy nebude výsledek jako na foto. Bude to flekaté a světla budou matné. Soudnější možnost je naředit si lak s černou barvou a stříknout pistolí. Plus ještě to, že na autě takto upravená světla nemají co dělat.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

na technicke poletis jedna dve a je uplne jedno jestli tam das LEDky

mathew
hodnocení

0x
Bud si kup upravená už z obchodu a legální a nebo ty co tam původně patří

nox®
hodnocení

0x
Světla jsou od toho, aby svítily. Jeden z nejzákladnějších a nejzásadnějších bezpečnostních prvků. Ty zatmavené jsou kolikrát špatně viditelné i v noci, natož pak ve dne. Za mě nejen, že že to nemá na autě co dělat a nekompromisně bych bral techničáky, ale navíc to vypadá hnusně a mdle, takové, omlouvám se za výraz, auto cigán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]