Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám O2 před FC. Paní mi na parkovišti nacouvala do auta a prasklo mi zadní světlo (narazník se normálně dal srovnat a není nikde popraskanej), takže se je chystám vyměnit a celkem by se mi libíla kouřová světla (sprej a nová nastříkat), ale bohužel nevím jak by to bylo na STK. Vím že se taková světla prodávají normálně na netu, ale už to nejsou origiální světla která jsou zatmavená. + ještě bych všechny žárovky vyměnil za ledky.
Světla by měli vypadat asi jako na obrázku jen ještě nevím jestli pruhlédná část zůstane průhledná nebo jí taky zatmavím.
Pokud takové světla koupíte s homologací, tak není problém.
Když se je budete pokoušet udělat doma pomocí zatmavovacího spreje, tak nikdy nebude výsledek jako na foto. Bude to flekaté a světla budou matné. Soudnější možnost je naředit si lak s černou barvou a stříknout pistolí. Plus ještě to, že na autě takto upravená světla nemají co dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.