Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
dnes se mi bohužel podařilo projet křižovatku na červenou omylem. Jel jsem večer městem Uherské Hradiště, auta skoro nikde a v mém směru byla malá křižovatka( ve městě jsou semafory co 200 metrů). Jel jsem ve směru na Kunovice a před benzínkou Benzina blikla na křižovatce šipka vpravo, rovně byla červená. Omylem jsem však projel rovně. Nevím zda je právě na této křižovatce kamera, která by mě mohla zachytit. Jsem z toho poměrně smutný, jelikož jsem za celou řidičskou kariéru(5let) dostal jen jednu pokutu za špatné stání. Nemáte někdo přehled, kde v Uherském Hradišti jsou na semaforech kamery, které snímají průjezdy na červenou a popřípadě co mi hrozí pokud mě kamera zachytila?
Děkuji všem za odpovědi.
Jsou za to docela fest postihy
ovšem pokud Vás neodlovili hned, musela by na té křižovazce být speciální kamera pro tento účel.
Která křižovatka to byla?
malá křižovatka směrem na kunovice před benzinkou Benzina.. Žádná hlavní křižovatka, pouze malé Téčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.