Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projetí na červenou

Od: michal258* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer všem,

dnes se mi bohužel podařilo projet křižovatku na červenou omylem. Jel jsem večer městem Uherské Hradiště, auta skoro nikde a v mém směru byla malá křižovatka( ve městě jsou semafory co 200 metrů). Jel jsem ve směru na Kunovice a před benzínkou Benzina blikla na křižovatce šipka vpravo, rovně byla červená. Omylem jsem však projel rovně. Nevím zda je právě na této křižovatce kamera, která by mě mohla zachytit. Jsem z toho poměrně smutný, jelikož jsem za celou řidičskou kariéru(5let) dostal jen jednu pokutu za špatné stání. Nemáte někdo přehled, kde v Uherském Hradišti jsou na semaforech kamery, které snímají průjezdy na červenou a popřípadě co mi hrozí pokud mě kamera zachytila?

Děkuji všem za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou za to docela fest postihy

autobible.euro.cz/...

ovšem pokud Vás neodlovili hned, musela by na té křižovazce být speciální kamera pro tento účel.

Která křižovatka to byla?

michal258*
hodnocení

malá křižovatka směrem na kunovice před benzinkou Benzina.. Žádná hlavní křižovatka, pouze malé Téčko.

Tahle?

mapy.cz/...

Už jsem tam asi půlrok nebyl, ale tam nebyly kamery.

michal258*
hodnocení

Tahle to nebyla, byla to ještě ta před ní.

na fotkách není na žádné z okolních křižovatek vidět kamera, takže na vašem místě bych byl v klidu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]