Zdravím, potřebuji poradit.Uvažuji o koupi nového auta značky Hyundai i 20, pokud máte někdo zkušenosti s tímto vozem, prosím nevíte jaké má rozvody?Děkuji za informace.
Také jsem o tom vozu uvažoval, nakonec jsem koupil ix20 a jsem velmi spokojen. Dal jsem na radu manželky prodejce a udělal jsem dobře. Ač se to nezdá je velmi prostorné a je pohodlnější než i20. Jaké má rozvody jsem nezkoumal.
Domnívám se, že tazateli šlo především o to, zdali tento vůz má rozvodový řemen nebo řetěz.
alex*
Děkuji za odpovědi.Ano měl jsem na mysli rozvodové řemeny.Jsem v tomhle laik,proto jsem prosil o odpověď.Kolegovi se stalo,že praskly rozvody a oprava ho stála dost peněz.Taky mne zajímají recenze na i 20. Děkuji
Děkuji vám za odpovědi.Jak jsem již psal,jsem co se týče motorizací aut laik. Na ty rozvody se hlavně ptám proto, protože vím,že u některých aut při prasknutí rozvodu stála oprava dost peněz.
zase se tak neuklidnuj,loni kolegovi v praci se utrhl i retez.
break
protože rozvody maj interval minimálně kontroly, když ne přímo výměny a platí to pro řetěz, řemen, soukolí...snad jen u pár nepotkávacích motorů z toho člověk nemusí mít vítr...
Rozvody má hyundai I20 reťazové,mne došlo k poruche rozvodu po 75000km,stálo ma to v značkovom servise 400sk a ešte bola tým pádom poškodená aj hlava,museli mi ju repasovať,spolu som zaplatil 1100e.Teda nič príjemné,v tel. rozhovore mi však sľúbili,že mi cenu spravie,no paradoxne som musel zaplatiľ ešte viac.Zlá skúsenosť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.