Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toyta aygo

Od: bob® odpovědí: 2 změna:

Zdravim vsechny motoristy, rad bych koupil vozidlo toyta aygo pro mou zenu. Z meho okruhu znamich toto vozidlo nikdo nema a tak jsem se chtel touto cestou dozvedet, zda nekdo ma s timto vozidlem zkusenosti.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

2x

Zdravim, aygo je defakto to samé co Citroen c1 či Peugeot 107, pokud kupujete s benzínovým motorem o obsahu 1,0 jedná se o spolehlivý motor s nízkou spotřebou.

asd1

Jj, a když porovnám C1 a Pandu tak Panda mi přijde o dost lepší (obě byly v rodině, C1 brzy letěla Panda super pořád je, motor nejlíp 1,2 8V)

C1 bez poruch, ale celkově řešená nic moc.. Nejlíp obě si prolézt a projet, stejně tak Citigo... Za mne z malých aut Panda - levná, jednoduchá, vcelku spolehlivá, výborný motor, nastupování, výhled atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]