Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polootočený brzdový kotouč

Od: on8 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

při výměně levého zadního kola se mi polootočil brzdový kotouč. Kolo šlo obtížně sundat, tak jsem použl trochu hrubé síly. Vypadl mi zajištovací šroub a díry pro šrouby se vyosily. Bohužel jsem pootočil na druhou stranu. Díry srovnal a nasadil kolo, jenže závit s dírou pro zajištovací šroub je jinde. Mužu Vás požadat o rad, zda s tím mam jet do servisu, nebo s tím mohu normalně jezdit. Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Dá se s tím normálně jezdit. Ten šroub je tam jen pro ulehčení montáže kol, právě aby kotouč neutíkal.
on8
hodnocení

Děkuji Vám.

asd1

jj, být tam vůbec nemusí. Ale můžeš to jednoduše pootočit zpátky, nic tim nezkazíš...

Dležité je, aby se pod dosedací plochu kotouče nedostal bordel a kotouč pak neházel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]