Dobrý deň, chcem sa opýtať, zapadol som v snehovej kašu a chcel som sa vyslobodiť tak som troška dusil spojku, pustupne som sa vyhrebal, ale nemal som ju stále v zábere, podal som sa dopredu a zas dozadu. Potom som šiel do kopca držal som 2000 otáčok len potom mi zahrebali kolesá v tej kaši a tam som ju troška podusil, ale nevyšiel som aj tak, riadna kaša. Troška bolo cítiť taký kyslý smrad ale to auto je zas nové ma nabehaných len 25000km ... A pointa je tá, že ako zistím, či je v poriadku? Normálne, keď sa rozbieham tak mám 2000 otáčok po pridaný plynu a rozbehnem sa, po preradený mám 1500 otáčok, keď idem do kopca tak zvyšujú sa otáčky ale rastie aj rýchlosť ... Ďakujem za prípadné rady
Spojka sa dá odrovnat aj hneď, ale to by som ju musel škvarit pri vyšších otáčkach asi a dosť dlho v zábere. Bojím sa, či mi nepustila, ale určite to musí niečo zniesť aj podľa mňa ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.