Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2din rádio - montáž

Od: autoradio odpovědí: 5 změna:

Zdravím, rozhodl jsem se, že si do auta koupím nové rádio. Jedná se o toto skoda-sklad.cz/... Chtěl jsem se zeptat je k tomu potřeba dokoupit nějaký rámeček nebo něco? Aktuálně mám rádio stream (škoda octavia 2 2007)
Btw. Není tu někdo z Vysočiny kdo by ho byl schopný namontovat do auta?

2din rádio - montáž

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roll
hodnocení

2x

Být tebou, koupím to třeba odsud než podporovat překupníky. Z Německa za 3500...
aliexpress.com/...
Rozměrově by to sedět mělo, když je to přímo na tyhle auta. Zapojení by taky mohlo odpovídat originálu. Spíš se zeptej prodejce. Na výměnu by mělo být video na Youtube, bude to stejné jako u WV.
Případně bych přemýšlel o úplně jiném rádiu, tohle je už dost výběhový typ (jede ještě na Windows mobile). Za trochu větší peníze se dá sehnat parádní 2din s Androidem, IPS obrazovkou a kvalitním zesilovačem. Samozřejmě ne z českého obchodu... Jedna z nejlepších značek je joyingauto.eu/...

Je to taky z Německa, takže se nedpolácí žádné DPH atd..

autoradio
hodnocení

A jde na tom rádiu nastavit i čeština?

roll

Ano, to levnější je úplně stejné. Vpodstatě všechny tyhle rádia mají češtinu.

autoradio
hodnocení

hodnocení

0x

Rámeček se bude odvíjet od toho, jestli máte klimatic, nebo klimatronic a vzhledem k tomu, že 2007 je ještě " předfejslift", tak je nutné zohlednit i toto.Chtělo by to fotku panelu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]