Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto na každodenní ježdění?

Od: frank01 odpovědí: 14 změna:

Mám takové dilema jaké auto do 150 000? mám nájezd každodenní 100 km zvažoval jsem něco v plynu či lepší varianta je diesel? a hlavně jakou značku .. aby to i mělo nějakou střední vybavu někde mezi plus aby to nemělo drahé díly.. díky "

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

3x

Já bych vzal v tom případě za 100 tisíc diesel 2l Citroen C5 nebo Renault Laguna a zbytek nechal na servis. A zajel bych pro to do Německa nebo někam jinam, protože v ČR je aktuální nabídka dost strašná...

S citroenem naprosto souhlasím ale Laguny obchazím velkým obloukem. Znám daleko víc lidí co si za koupi Laguny rvou vlasy, než těch co jsou s ní spokojení. Respektive znám jediného který nenadává co už ho ten krám stál na opravách.

jabraka*
hodnocení

1x

Já bych volil Fabii.- benzin.Kdyby byla na plyn,je provoz za polovic.Dnes diesl je pasé.Nafta je někde až o 3 Kč dražší než benzin.Naftový motor je sice spolehlivý,ale když se sekne,pak se člověk nedoplatí.I technická je vždy problematičtejší.

JABRAKA

mathew
hodnocení

0x

Kde s tím budeš jezdit a ten nájezd je v kuse nebo na 20x? Pak jde teprve říci jestli je lepší plyn nebo diesel.

frank01
hodnocení

Jezdím denně 100km do práce + připočítám radši výlety atd no za rok to bude randál km.. co a jaké auto nejlepe

break
hodnocení

0x

Ford Mondeo MKIV 2.0 TDCI...

rosol406
hodnocení

0x

Škoda octavia 1.9 tdi :)

kolemjdouci

Bylo nám doporučeno BMW, kupují to hlavně mladí, kteří to většinou rozstřelí. Dílů z druhé ruky prý je dost a za rozumnou cenu. *palec* 5 let stará oktávka je 5 let stará oktávka, ale 15 let staré BMW je BMW. *smich* *frajer*

mathew

Jenom, aby ta Oktávka nebyla ve skutečnosti starší a v horším stavu jak to BMW;)

kolemjdouci

No právě, co jsem procházel různé diskuze, tak většina dá přednost 15 let starému BMW před novou oktávkou. *palec* Nejen cenově, ale hlavně svezením a výbavou. *palec2*

rosol406

záleží co se naskytne, nejlépe rozhodit sítě po známých, rodině atd.

Nejlepší je auto po někom, kdo ho po 5 letech mění ...Raději počkat než kupovat v AAA)

mathew

Tak tak. Třeba tahle garaz.autorevue.cz/... Octávka by šla ovšem životnost takových inzerátů je několik hodin někdy dokonce minut;)

xenofob
hodnocení

0x

já jezdím do práce jedničkovou oktávkou rv 2004, je to nepohodlné a ve vyšších rychlostech hlučné auto, ale je spolehlivé a v létě jezdím za 4.5 litru..na běžné dojíždění po okrskách se dá využít, ale k ježdění delších tras a po dálnici bych volil něco modernějšího, pohodlnějšího a méně hlučného, i za cenu vyších provozních a servisních nákladů

tak ono vždycky záleží, co od toho čekáš... pokud chceš minimální provozní náklady, tak to většinou bývá na úkor pohodlného vození

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]