Nejste přihlášen/a.
Mám takové dilema jaké auto do 150 000? mám nájezd každodenní 100 km zvažoval jsem něco v plynu či lepší varianta je diesel? a hlavně jakou značku .. aby to i mělo nějakou střední vybavu někde mezi plus aby to nemělo drahé díly.. díky "
Já bych vzal v tom případě za 100 tisíc diesel 2l Citroen C5 nebo Renault Laguna a zbytek nechal na servis. A zajel bych pro to do Německa nebo někam jinam, protože v ČR je aktuální nabídka dost strašná...
Bylo nám doporučeno BMW, kupují to hlavně mladí, kteří to většinou rozstřelí. Dílů z druhé ruky prý je dost a za rozumnou cenu. 5 let stará oktávka je 5 let stará oktávka, ale 15 let staré BMW je BMW.
No právě, co jsem procházel různé diskuze, tak většina dá přednost 15 let starému BMW před novou oktávkou. Nejen cenově, ale hlavně svezením a výbavou.
záleží co se naskytne, nejlépe rozhodit sítě po známých, rodině atd.
Nejlepší je auto po někom, kdo ho po 5 letech mění ...Raději počkat než kupovat v AAA)
Tak tak. Třeba tahle garaz.autorevue.cz/... Octávka by šla ovšem životnost takových inzerátů je několik hodin někdy dokonce minut
já jezdím do práce jedničkovou oktávkou rv 2004, je to nepohodlné a ve vyšších rychlostech hlučné auto, ale je spolehlivé a v létě jezdím za 4.5 litru..na běžné dojíždění po okrskách se dá využít, ale k ježdění delších tras a po dálnici bych volil něco modernějšího, pohodlnějšího a méně hlučného, i za cenu vyších provozních a servisních nákladů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.