Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s elektrikou auta

Od: dusstler odpovědí: 4 změna:

Zdravim, mám Seat toledo 2 generace poslední týden mi začala blbnout elektrika v autě zůstávají mi svítit budíky po vyndání klíčků, potom co vypnu světla mi zůstane svítit třeba jedno přední světlo atd.. Auto normálně startuje, baterie drží. Mohl to být někde zkrat v elektice auta? MOhla mi vyhořet? mám odkrytou baterii pod kapotou nemůže být problém taky v tom?

Bojím se stím ted jezdit, mám ihned jet do servisu a nechat to tam nebo stím můžu zatím dál jezdit než budou mít v servise čas? Předem děkuji za dopoědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odešla elektrická část spínací skřínky bude se muset vyměnit
dusstler
hodnocení

Mohl by jste mi přiblížit jak se to přesněji jmenuje nebo kolik by mě to stálo? Děkuji.

Vypadá to takto
voton.cz/...
Osobně sem to na seatu ještě neměnil ale u oktávky je to práce na 10 minut
Takže co by si kdo vzal za praci netušim
dusstler
hodnocení

Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]