Nejste přihlášen/a.
Odstranil jsem vše,co se sypalo a do díryPur pěnu.Nechá se vytvrdit a pak ostrým nožem zahladí zároveň s okolím.Lze to pak ještě přetřít barvou,ale jen disperzí.
JABRAKA
Popsal jsem způsovb opravy(dočasné)Abych prošel na technické.A prošlo to!Za rok jsem šunku prodal.
JB
Až pujdete Jabrako mezi lidi, tak se nemejte, ale silně navoňte. Nepůjde poznat, že jste se nemyl a projdete klidně i do restaurace v pohodě bez problémů.
S tímhle myšlením snad ani neraďte.
Tak tak, nahradit ocelová nosné části karoserie PUR pěnou je ten nejlepší způsob opravy. Ještě by to chtělo uhnilé panty dveří přelepit leukoplastí. Skoro bych to nazval pokusem o veřejné ohrožení. Ovšem ten zážitek, když se vám auto při 130 km/hod rozpadne na několik částí může být dobrý adrenalin .
jabraka>
Tohle je super návod, jak urychlit zreznutí i částí, které jsou zatím bez napadení koroze.
PUR pěna je velice dobře nasákavá, takže postupně nabere vlhkost a již nedovolí, aby místo vyschlo. Pro bujení koroze ideální prostředí.
Zrovna nedávno jsem viděl další, které si koupil zákazník. Bylo to BMW X5 cca 2008rok. Nějaký "odborník" tam předtím také opravoval pěnou. Kastle byla na kaši.
Auto díky tomu vrátil do autobazaru. Musel ale napřed podat žalobu, protože bazarník si asi také myslel, že oprava pěnou je normální dílenský postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.