Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poklepávání nebo vybrování

Od: stabilizator odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych se zeptat čím by to mohlo být:

při jízdě na rovné hladké silnici, případne s vešími výmoly nebo klasickými nerovnostmi na silnici je vše ok, ale jakmile najedu na silnici s kočičíky (kamenne kostky) nebo na zmrzlém sněhu (ted v zime jsem to zpozoroval) tak sliším z podvozku (asi nejvíc u přední nápravy) takové brnící zvuky, jakoby zbíječka. Nejde to slyšet nějak moc, ale pozoruju to...

Co by to mohlo být? stabilizatory nebo dorazy tlumíčů?

Při vměně pneu v říjnu me upozornoval mechoš, že je špatný stabilizator vzadu, ale pripadne mi ten zvuk spíš ve predu.

auto audi A4 rv 04 tdi 96kw (AVF), nájezd okolo 310tkm

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Kdysi dávno jsem měl podobnej jev na A6, byly to stabilizátory. Ale vše vyřeší kombinace auta, servisu, zvedací plošiny a mechanika se zářivkou v ruce... :)

asd1
hodnocení

0x

Táhla stabilizátoru, čepy řízení, ramene atd.. Najdeš rukoměrem - jeden houpe autem druhý dá ruku na čep a jde cítit vůle. Příp. si pomůžeš montpákou. Stabilizátor zezadu se klidně může tvářit že to je předek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]