Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plamen z výfuku

Od: martasq odpovědí: 16 změna:
Dobrý den. Mám takovou malou otázku. Jak udělat aby mi srkal plamen z výfuku? Motor 136B favorit. Budou tam jenom svody a potrubím vedené ven. Bez tlumiče. Děkuji moooc.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

bohatou směsí...

martinp
hodnocení

Tam je jedobod. Díky
break

a to je překážka?

hodnocení

0x

Ano jde to udělat spalováním bohaté směsi. Ale v případě fáva to vypadá asi takto směšně :

Když plamen z výfuku, tak jedině Volvo

martinpa
hodnocení

Ale ten motor půjde do 105tky a výfuk povede hnedka za zadním kolem blatnikem ven.

hodnocení

0x

Bohatší směs, plně průchozí výfuk a ostrá vačka kvůli delší době otevření ventilů je základ. Pak posunout omezovač na 8 tisíc otáček a mělo by to jít pěkně.

martinf
hodnocení

A nezničí mi těch 8k otáček ten motor.
asd1

To už je celkem jedno, beztak vymýšlíš pííííp ;) Může ti z toho vyběhnout písty nebo se nestihnou vrátit ventily a rozmydlí se to :D Kdo si hraje nezlobí :D

break

pokud nepředělá zapalování, tak to těžko bude stíhat jiskru v 8000 :D

vernon
Proč by nestíhalo?
To má elektronické zapalování. Ale to měly snad už všechny favority. Že nestíhal rozpínací kontakt v rozdělovači byla výsada dřívějších modelů.

Fafority měly rozdělovač, s karbem i s BMM .

to ano, ale zapalování bylo elektronické, nemělo přerušovač jako škoda 120.

bg
hodnocení

0x

K čemu je to dobré? :o

hodnocení

0x

zkus problém odložit na dva roky,třeba do té doby dostaneš rozum.

radis
hodnocení

0x

Já doufám, že tento dotaz není myšlen vážně. Když to je na Lamborghini, ferrari nebo McLarenu s velkým motorem, tak to člověk pochopí.

Vidět to na Favoritu nebo opravdu na té 105, tak bych začal vážně přemýšlet, zda-li zavolat hasiče, protože už to začíná hořet.

Můžete mi prosím někdo osvětlit účel tohoto celého? Proč je to dobré?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma plameny z výfuku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]