Zdravím Vás přicházím s prosbou o pomoc.Koupil sem si dálkové ovládání z alika to funguje super ale jen nevím kam to připojit. někteří mi radily ať to dám k zámku do dveří řidiče ale pod tapcem je ještě plech a ten je přichycený asi 12 šrouby ktery nějaky dobroděj ještě pro jistotu zavařil a to docela podctivě...:D takže mě napadla možnost to připojit u komfortni jednotky ale jsou tam dva konektory a nikde nemužu najit jeji zapojení abych našel signal od zamknuti a odeknuti ktery do ní posíla zámek. Nedělal to už někdo někdy? nechce se mi kvuli takovehle prkotině do servisu. tak to zkusím ještě tady jedná se o golf IV rok 98 předem diky za rady a nápady.
Na ty uni dálce je 6 drátú pro rúzné typy zapojení Ty potřebuješ dráty 4 2 pro zamknutí 2 pro odemknutí Ty vystupy sou silové výstupy z přepínacích relátek Takže přepínací kontakty u obou ukostříš A ty spínaný zapojíš dle toho kterej otevře a kterej zavře na nalezené dráty u řj oken dveře řidiče De to i obráceně Spínaný oba ukostřit a přepínací ti budou otvírat nebo zavírat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.