Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokované rádio

Od: krsa odpovědí: 7 změna:

Poradí mě někdo, zda lze odblokovat rádio, které jsem zablokoval několikerým použitím nesprávného kódu. Jedná se o autorádio Blaupunkt 200 v mém vozidle Opel Corsa 2001.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud máš stejné rádio jako na videu, počítač, program a speciální nářadí-potom shlédni jednu z možností:

Těch dvoustovek Blaupunktů je víc druhů..

krsa
hodnocení

Máš pravdu, těch 200 je vícero. Video jsem shlédl do 3minut a pak jsem to vzdal. Rádio je v autě origoš migoš z fabriky. Ani bych ho z něj nevyndal ne tak ještě provést těch několik odborných zásahů. Ale děkuji za snahu. P.

robokazik
hodnocení

0x

Zavolej do Opla, mohli by poradit, ale asi se budeš muset k nim zastavit. Koukni i do manuálu k autu, nebo do servisky, pokud jsou. Někdy si tam původní majitelé nechávali, kód od rádia.

krsa
hodnocení

Děkuji, kod ten správný již mám, ale vzhledem k tomu, že jsem několikrát použil chybný tak ten coje OK již použít nelze. Něco asi jak u mobilu PUK. Snad.

hodnocení

0x
Co to píše? Jaké máte rádio? Umíte ho vyndat z palubky a vyfotit číslo vyřazené nebo nalepené?
doplněno 09.01.19 09:00:

SAFE - nebo SAFE2?

Na fabii jsme měli SAFE2 - a musel jsem mít zapnuto rádio více než hodinu - tj. nechat na to "safe", zapnutý klíček a buď hodinu jet nebo to nechat zapnutý s klíčkem a raději nabíječkou na aku...

Samo se to resetuje a můžete zadat znovu.

Pokud máte správný kod, není třeba tahat ven a fotit číslo...

krsa
hodnocení

SAFE. Vymontovat asi ne, ale ráno jak doněj vlezu vyfotím a pošlu. Možná to budek něčemu.

Některá rádia skokově prodlužují dobu po které je možné zkusit nový pokus o vložení správného kódu. Když správně číslo máš tak ještě s taháním z auta počkej. Zitra ti to možná povolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]