Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozumná cena za rozvody Peu 2.0 diesel

Od: totak® odpovědí: 6 změna:
Zdravim. Dcera si pořídila Peu.317 2.0 diesel (2004) a shání servis kde jí udělaji rozvody. Já diesel nikdy neměl tak netuším jaká je cena za rozvodovou sadu a kolik je na tom hodin práce. Můj automech je na 14 dní zadaný tak čekám co mi řeknou jinde. Jak vidíte cenu opravy vy? Abych věděl na kdy mám kývnout a kdy se vyplatí počkat až ten "můj" bude mít misto.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kolego nespletl jste se? P-317 s P-307? Jaký diesel 2,0? Hdi90 RHY (DW10TD)nebo HDi 110 RHS (DW10ATED) nebo HDi135 RHR (DW10BTED4)? V sz písni VIN na svc boxu najdu OEm kódy!Namátkově koukám na autorozvody sada INA 2020kč , sada Bosch 1980kč.dvě kladky,řemen + VP.Nevím jaký motor ale na HDi90-RHY je to skoro stejné jako na klasice-XUD!

hodnocení

Nojo, mě se to číslo 317 samotnymu nezdálo. Samozřejmě že je to 307 :) Člověk stárne a blbne takže je nekdy schopný napsat hovadinu a ještě sám sebe ujistit že je to dobře techničák má dcera takže vinko soukromou poštou dodám zitra. Ted jsem v práci.

hodnocení

0x

Já být Vámi, tak se na tu cenu zeptám právě toho "svého" automechanika...pokud mu tak věříte.

I když nemá čas, tak cenu Vám snad řekne...

hodnocení

Vím kolik má práce tak jsem mu nechtěl volat znova a zdržovat ho. A ano, věřím mu. Dělá mi na autech už 25 let. Věřím tomu že mě nikdy zbytečně nenatáhl a když jsem občas měl snahu prosadit levnější řešení, tak vždycky dokázal vysvetlit, že pravdu má on.
asd1

Tak to bych těch 14 dní počkal... Jinak sada na rozvody s vodní pumpou INA, Gates ca 2k (záleží co přesně máš za motor) + práce

autodily-cardo.cz/...

mathew
hodnocení

0x

2l nafta obvykle komplet včetně vodní pumpy a chladící kapaliny do 10 tisíc, ale nechce se mi luštit co je to přesně za auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]