Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám peugeot 206 2001 a pořád problémy se zadními světly. Všechny tři patice na žárovky jsou zoxidované a částečně i narezlé.
Můžete mi prosím poradit co mám koupit k opravě? Vím že existují na to spreje ale nemám s tím zkušenost. Koupit také nějaké smírkový papír? Jakou hrubost?
Na jak dlouho ošetření pomůže?
Děkuji
Jedině výměna. Patice jsou většinou plastové s ocelovými držáky v zinkové úpravě. Zinek smirkem sedřete na neošetření plech. Koroze ho stejně rozežrala, takže tomu neublížíte. Ošetřit pak asi vazelínou, ale nebude to dlouho trvat, co se to znovu objeví. 6árovky vyměnit nebo taky smirkovat. Stačí hrubost 200-400.
Spreje existují, ale jsou spíše k ošetření než rozpouštění a bylo by to dražší než nové patice.
Zkuste vrakoviště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.