Zdravím. Mám audi a4 b6 1.9tdi 96kw r.v.2003. Auto vybruje hlavně v záběru, ale až kolem 1800-2100 otáček a to i při lehkém přidávání plynu. Auto vybruje lehce i na volnoběh, ale ne moc. Mám vyměněný pravý přední silentblok motoru a silentblok převodovky, levý silentblok motoru vypadá OK, můžou to dělat ty gumové dotazy vepředu? (viz. foto) Když je venku aspoň +10°C tak to dělá o dost míň, než když je třeba kolem nuly. Ale ohřátí motoru tomu nepomůže ani v zimě (třeba 50km jízdy)
Jsou i dražší než 3500 Kč ale také levnější. Bohužel ty levné jsou tak tvrdé, že motor vibruje celým autem. Je to silenblok typu 2 v jednom, ten vnitřní má náplň oleje.
punker*
Jojo vím jaký tam jsou tak leda zase vyměnit, ale bojím se aby to nebylo pořád stejný
Kdyby to byl benzínový V12 tak by to bylo divné, ale u 16 let starého 1,9 TDI je normální, že vibruje... Samozřejmě vyměnit všechno co najdete můžete, ale otázka jestli to něčemu kromě uvolnění místa v peněžence bude
punker*
No mě to normální nepřijde, předtím jsem měl focusa 1.8tddi a takovej bordel to nedělalo. Tady mi z toho rezonují i dveře :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.