Dědovi jsem přidělával dálku k originálnímu centrálu do Škody Felicie. Na Aliexpressu jsem koupil hotové řešení cca za 260 Kč. Jednalo se o krabičku, která v sobě měla dvě relé a výstup k směrovým světlům. V zámcích jsou dva spínače, jeden pro odemčení a druhý pro zamčení, spínač je momentově sepnut vždy v krajní poloze zámku. Spínače přívádějí do ŘJ kladný pól napájení. K originální ŘJ jsem tedy přivedl přes relátka napájení napětí a propojovacím jumperem nastavil dobu sepnutí 0.1s. Výstup na blinkry jsem připojil na okruh směrových světel. Práce na hodinku odpoledne. Odkaz na použitý modul: aliexpress.com/...
Zbytečně složitý felda reaguje na mínusový impulsy což ty uni dálky běžně maj Takže nepotřebuješ žádný přídavný relátka Vystupy z uni dálky rovnou napojíš na řj centralu u feldy je za přístrojovou deskou Z ali bych to měl kapku obavu vzít cena je pěkná de o to co vydrží Já bral dálku několikrát z levných alarmú s poštou cca 800kč a mam zatim jen dobrou zkušenost Montoval sem do felicii oktávii seatú oplú i do jednoho forda
Relátka jsou v tom modulu. Na svorkovnici je vytažřený přepínací kontakt, takže je jedno jak si to člověk zapojí. Funguje to tak už 3 roky.
nickys
Dabel: Obava z Aliexpressu naprosto lichá. Je to totožné zařízení, které koupíte kdekoliv jinde u prodejce v CZ za minimálně dvojnásobek této ceny. U vás koukám, že za více než trojnásobek.
Jednotku již mám doma zakoupenou z ali za 180 Kč . Jen mě zajímá kam mám připojit signali zamknuti a odemknuti z této jednotky na komfortní jednotku ve voze .popripade zdali nevíte kde sehnat zapojeni komfortní jednotky. Díky moc
Si to změř je to jednoduchý Felicie reaguje na mínus impulsy Takže ukostřit žárovkovou zkoušečku a druhým koncem zkoušečky hledat drát na řj centrálu na jeden to zamkne na druhej odemkne a na tyto dráty napojíš dle schématu výstupy z tý uni dálky Nezapomen mít zacvaklý všechny dveřní zámky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.