Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzali by jste VW golfa,tak jak ho vidíte?

Od: denny276® odpovědí: 21 změna:
Zdravím milí rádci.
Prosím koupili by jste tohohle golfa,podle toho co vidíte? Na netu má víc fotek. Ale myslím že není povoleno dávat odkazy je to z prahy z autobazaru... a jasne je to starý auto.jen se mi tam nechce letět uplne zbytečně...
airbag řidiče, CD přehrávač, centrál dálkový, centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. okna, el. zrcátka, imobilizér, klimatizace, manuální převodovka, palubní počítač, protiprokluzový systém kol (ASR), , sportovní sedadla, tažné zařízení, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla
abs,autorádio, klimatizovaná přihrádka, Vozidlo v dobrém technickém stavu bez počátečních investic, za poslední půl rok prošel rozsáhlejší opravou : Nové prahy a přední blatníky, nové těsnění pod hlavou, nové zimní pneu s novýma plech. diskama, standartní olejový servis+ rozvody. V tuto ch víli obuto na zimních plech. kolech a alu kola které jsou na fotce už nejsou k vozu. LPG platné do roku 2020 a je plně funkční. Verze GTI, RECARO sedadla, 5 dveří.
Rok výroby: 1999
STK: 11/2019
Cena: 49 900 Kč
Karoserie: 5-dveřová/hatchback
Počet míst: 5
Dveří: 5
Barva: oranžová met.
Najeto: 296 412 km
Obsah motoru: 1 781 ccm
Výkon: 110 kW
Palivo: LPG
Vítány komentáře všech druhů případně na co se prodejce prát atd.
Děkuji všem

Vzali by jste VW golfa,tak jak ho vidíte?
Vzali by jste VW golfa,tak jak ho vidíte? #2
Vzali by jste VW golfa,tak jak ho vidíte? #3

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Slečna je od České Lípy,myslím že auto její není.
Já se na tu nabídku díval, zajímalo by mě, proč to auto někdo prodává, když do něj v poslední době tolik vrazil.
Zavolejte si do bazaru a zeptejte se, zda všechny opravy, které jsou u inzerátu uvedeny, jsou dolozitelne fakturami z autoservisu.
hodnocení

Tak majitel bazaru mi sám odepsal,ze lpg je z čech- praha říčany.a ze autu nic zásadního neni,že pouze běžné opotřebení a že by byla lepší telefonická domluva. Takže to zkusím po telefonu,uvidíme co z nej vyleze..hlavně oni ty golfy v tehle motorizaci nejsou levné nikde- aspon tedy co jsem mela možnost vidět..ale stejne je to hrůza dat za dvacet let starý vůz 50- 70 000 kč...

hodnocení

4x

Ne. tohle auto bych určitě nekupoval. Prostě to není "můj typ". Ale možná se někdo najde.

Vážně myslíte, že pomocí téhle nepovolené reklamy (pravidlo Z3) svoje auto rychleji prodáte? ;)

hodnocení

1x

Ne, nevzal by sem. Chtěl bych ho vidět a taky se svézt. Papír snese všechno, skutečnost může být úplně jiná.

hodnocení

1x

Zvláštní, že téměř každé auto má těsně před prodejem udělané rozvody a všechen možný servis *smich*

A navíc, ty ceny aut 20 let starých, kdy někdo prodává i za cenu 70tis apod *bzum*

Jinak auto určitě vidět, projet se v tom, vzít někoho kdo tomu malinko rozumí, použít selský rozum, zeptat se na vše možné a hlavně poslouchat pečlivě toho, kdo to prodává-ten kolikrát řekne i to co nemá a už jen z toho člověk odvodí dost věcí.(tedy pokud to neprodává bazar) Fotky můžou být hezké atak, ale skutek utek jak se říká.

Ano a to lpg-pozor na Holadský typ. Dá se předělat, ale je to drahé a problematické a u takového auta se to nevyplatí.

hodnocení

1x
Motory 1,8T byly výborný motory o který když se člověk staral jezdili jak vítr a nebyly snima velký problémy
Pokud měl todle auto někdo kdo mu daval zabrat a nestaral se múže stoho bejt i černá díra na peníze
A s těmito auty se rozhodně pomalu nejezdí jukněte do TP skoukněte majitele a rok narození a i to dost napoví
U mladýho kluka se ví že to šetřit nebude a na drahej servis či udržbu většinou nejsou peníze
Takže bez mechanika a bez oficiélního změření emisí bych do toho auta určitě nešel a to ani kdyby mělo čerstvou stk

hodnocení

0x

Ne, to je černá díra na peníze...a je starej.

hodnocení

0x

. I typ LPG je užitečný, pokud by to byl dovoz z Holandska tak je to skoro neservisovatelné.

Ale hodně by mně vadilo, že je to malé. Golfy z těchto let ještě nebyly velké krávy, takže na výlety pro více lidí problematické.

hodnocení

Děkuji za všechny reakce.Ano auto skutečně neprodávám já. Chápu ze to není auto pro všechny,me nevadí že je malé, do ted jsem jezdila nejčastěji vw polo 6n. Ale uz ho mám roky. Mám více aut,ale potřebovala jsem něčím nahradit to Polo,to me tehdy stalo 10 000 kč nikdy jsem nekupovala auta v bazaru prave,a ty jejich techniky me prece jen v dnesni době celkem děsí... na ten plyn se zeptam- do ostatních aut mi ho davali nový tady v CZ vzdy.chtela bych prostě golfa- driv jsem měla GT 3. Kdyz ted koukám na netu ( uz delsi dobu- polo mi zbourali loni),tak zas mam pocit ze tyhle starší jeste neco vydrží...nikdy me totiz nevypekli...

hodnocení

0x

ja bych ho možná i vzal ale ne za ty prachy.. ale chce to projit celkový stav auta.. bylo to stříkané-kdo ví jak- jestli se někde neloupe lak, nejsou puchýře.. tyhle ročníky už dost reznou... mám doma 98 a je dokola orezly... jinak těžko říct jak je na tom motor.. může to žrát olej , což se na místě moc poznat nedá.. kdyby slevil a nebyl dobitý tak by to možná ještě stálo za to.. druhého golfa mám 1.9tdi 2002, na kterém jsem ve "195tis." udělal rozvody a tlumiče a ve 250 přední kotouče .. takže černá díra se nekoná zatím. před tím jsem měl polo 2000 1.4tdi a tam během 90tis v podstatě to samé .

asd1
hodnocení

0x

Shnilá olítaná piksla kde se vysypal motor, to za 50k někdo koupí? To už radší za 25k tu Fobii od karlose...

break

Otázka je, co se stalo s motorem.Jestli potkan či co...

A G4 hnije, přední blatníky a prahy jsou klasika.

Raději bych si koupil s poškozeným motorem a před vyvařením za 15k než po opravě, ale pro někoho fáro za 45k proč ne...Ale já bych Golfa mít nemohl...

hodnocení

Jak poznáte že je shnilý a že má něco s motorem? zajímá me to..je mi jasné že je to 20 let staré auto. Nicméně moje Polo 6n bylo až do loňské bouracky v parádním stavu- o vše postaráno, blatníky nové, prahy bez puchyru,motor šlape do teď jak švýcary... kdyby me nenabořila tak bych ho neměnila. Každý mame něco, ja uchylku na vw a bmw..zas bych si dobrovolně nekoupila vami zmiňovaný vuz...mate třeba jiný typ?
asd1

Nové těsnění pod hlavou, nové prahy a blatníky ;) = motor udělal pápá, nevíme z jakého důvodu, minimálně fouklé těsnění hlavy. Vyvařování kastle - bylo to shnilý a nedělej si iluze o zbytku který se nevařil... Celkově auto pro puberťáky kde se dá čekat že dostalo pohulit... A těžko někdo kvalitně opraví auto aby si ho nenechal, na prodej se spíš lacino zprovozní aby to jezdilo a pryč z domu...

break

asd1:nevíš na druhou stranu.Oprava motoru např. výměna těsnění pod makovicí neznamená okamžitě KO motor.Pokud je vše uděláno tak, jak má, tak právě naopak...

Ty Golfy hnijou, ale většinou uhnije blatník uprostřed nad kolem a u prahu, prahy hnijou hlavně v tý přední části.To automaticky neznamená, že by zbytek byl taky KO.A za ty prachy nemůžeš čekat nic novýho...Pro někoho prostě jen an ježdění budiž.

Já od fochu takový auta nekupuju...ne pro sebe.

hodnocení

Aha. Dekuji za vysvetleni.my delali těsnění a hlavu na Land Roveru a take motoru nic nebylo.ale chápu- je to daleko pravdepodobnejsi..mam porad tendence to srovnávat s tím svym dedeckem v dobrém stavu a bláhově verim že to tak dělal i nekdo jinej u tehlech aut... jo chci ho jen na obyc jizdu na nakup a tak,libilo se mi ze je tam uz lpg. Na normální jizdu a dovolené mam jiná auta,takze neresim prostor v zadu a tak... a mohu dotaz- jake obyčejné auto by jste prosim volil vy- preci jen je mnohem lepší člověk " od fochu ". I kdyz samozrejme vím ze co servisak to nazor
break

Jako jen tak dělat hlavu mi příjde zbytečný, pokud se to nepotká, neuvaří, netlakuje, nežere olej, má tlaky...

Já koncern měl a už do něj nikdy nepůjdu.Mám dost těhle aut v práci...Záleží na každým, co chce...Ale s cenou do 50k není moc co vymejšlet...Každý auto má svýho kupce.

pavelka*
hodnocení

0x
Slev minimálně 10tis...lépe 15tis.
Co s tím budete dělat za rok?(2020?)
hodnocení

Ano take jsem přemýšlela o nabídce srážky z ceny... a zjistila jsem že bylo dvakrát bourane.. proc 2020- co duleziteho přijde?

Skončí technická

Pokud tomu nic zasadniho neni tak udela technickou, novou bombu, revizi a jezdi dal..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]