Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrá koupě?

Od: lina* odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu.Mám nabídku koupě Toyoty Yaris 1,3 64kw r.v.2008,najeto 60.500km po prvním majiteli.V 59.800 proveden kompletní servis,nyní se budou ještě dělat brzdy před prodejem.Má 4 airbagy,el.okna a zrcátka,parkovací asistent,centrální zamykání,ABS,posilovač řízení,klima aj.K tomu lletní i zimní sada kol na alu obě 7 mm.Cena 130 tis.Je cena přemrštěná?Samozřejmě jsem se dívala na různé inzeráty a recenze a našla ta stejná auta levnější i když tohle je po servisce...tak nevím?Bohužel nemám fotky.Ale auto je v perfektním stavu vizuelně.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ta cena je +- odpovídající.Takže jestli je v opravdu dobrém stavu,skutečné kilometry a líbí se vám tak proč ne

hodnocení

1x
Pokud je vše jak píšete a veškerý věci co se dèlali na autě sou podložený fakturama ze servisu nebo vám to potvrdí i nezávislý mechanik a auto neprodává autobazar ale náká soukromá osoba či známej pak bych asi proti nebyl neb je lepší draší auto v perfektním stavu než levnější leštěnka z které se po koupi stane černá díra na peníze
Akorát si kladu otázku proč někdo draze opravý auto aby ho v zápětí hned prodal?
lina*
hodnocení

Je to koupě přes známého,který od dotyčného už dvě auta koupil a je spokojený.Jsou to starší auta z autosalonu.

Dúvěřuj ale prověřuj
Najděte si svuj servis nebo stk a nechte si auto zkouknout
Jistota je jistota

mathew
hodnocení

1x

Já bych za to víc jak 50 tisíc nedal, ale spolehlivé to bude takže to je pouze na vás zda za to chcete ty peníze dát a nebo ne

robokazik
hodnocení

0x

No myslím, že známý by to mohl prodávat levněji. Myslím, že přiměřená cena za 11 let staré auto je tak do 100tis. možná i 90tis. a to se nebavím o známosti. Za ty peníze co to nabízí on, bych to zvažoval, máte to 30% navíc. Musela by to být totál topka. Prostě 11 let, nevím, nevím. Výbavu to má dobrou, ale zas to není nic extra. Jen bych se zeptal, jak je to dlouho co se dělala ta serviska v 60 tis.? Vypadá to na důchodce, nebo druhé auto v rodině, najet 6 tis. ročně...

lina*
hodnocení

No nevím jak je to dlouho,ale prý v 59 800km tak se dělala serviska.Ještě teď bude opravovat kotouče a brzdové destičky na přední nápravě.Než to prodá.Taky mi to podle inzerátů co jsem si našla přijde drahé.

ddd
hodnocení

0x

za deset let stare auto 130 000?Ani náhodou.To dá jen hlupák.Vychytralý lidi na tom jen vydělaávají peníze,protože počítají s hloupostí lidí a ví,že někdo nezná cenu peněz

asd1
hodnocení

0x

10 let starý yaris za 130k? :D

xenofob
hodnocení

0x

to byla celá servisní historie? Kup si za ty prachy normální nezanedbané auto, nebo je ukecej na 99...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]