Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po kolika km vyměnit olej u TOYOTY YARIS

Od: dusekkovac® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. koupil jsem TOYUTU YARIS rv.2008 a nemohu se nikde dočíst po kolika km. se mění motorový olej. Po koupi jsem olej pochopitelně ihned vyměnil a jedná se mě o další výměnu. Díky za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak možná když udáte typ motoru tak se k tomu dopátráme.U většiny motorů se mění 10-15tis. nebo jeden rok

hodnocení

2x

Výrobce udává 15 tisíc km bez ohledu na typ benzínového motoru. Diesel jsem nehledal!

hodnocení

2x

V servisní knížce mého auta je napsáno, že olej vyměnit buď každých 20 000 km nebo po roce. Samozřejmě co nastane dřív. Za rok najedu asi 12 000 km a při každoroční garanční prohlídce mě servis vymění olej. A hlavně..., nešetřete na kvalitě oleje !

hodnocení

2x
Olej vyměn hned i s filtrem a pak měn každých 15000km
robokazik

Nebo co rok. Za stížených podmínek - např. město, nebo časté starty, krátké trasy i co 10.000 km

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]