Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis Ford Motorcraft - jak dlouho trvá?

Od: hanesz* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
chystám se objednat na pozáruční servis vozů Ford s názvem Ford Motorcraft. Zajímá mě jestli provádí ve Fordu servis po objednání tzv. na počkání nebo budu muset v servisu auto nějakou dobu ponechat?
Dále bych si chtěl z důvodu nefunkčnosti nechat vyměnit zadní parkovací kameru.
Máte někdo zkušenosti s tím, jak dlouho podobné úkony v autorizovaném servise Ford trvají?
Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

nejlepší bude informovat se přímo tam, kam to půjde...

Na vše jsou normohodiny, takže příjmací technik by dopředu určil čas opravy...

hanesz*
hodnocení

To se určitě optám. Mě to však napadlo teď a to už se nikam nedovolám.
Jen kvůli práci auto potřebuju. Pokud by si ho tam nechali, tak to musím nějak vyřešit.
Samotný servis asi zvládnou ale čekám problém skrz tu kameru.
break

servis je otázka 1 hodiny...

007cz

kamera +- hodina

asd1
hodnocení

0x

Ptej se v servisu ;) Pokud je normální tak má i náhradní auto po dobu opravy...

Mmch. Ford CZ aspoň tady v okolí na zákazníky zvysoka a tomu odpovídá rychlost a kvalita. Výrazně lepší zkušenost mám s Fordem v Německu - levnější ceny dílů, rychlost dodání, dostupné i drobnosti (které v ČR samostaně neprodají)

Pozáruční servis bych dělal v dobrém servisu který umí Fordy (a je docela problém najít dobrého mechanika...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]