Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřikovače nerozprašují ale jen stříkají

Od: yedlin odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám model auta u kterého jsou ostřikovače fakt na houby. Místo rozprášení vody to teče jak při močení. Má to někdo taky tak? Musí se koupit trysky z jiného auta nebo stačí trysku nějak skřípnout?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chce to trysky z jinéhp vozu

hodnocení

0x
Měl jsem to takhle blbě na Peugeotu 306, ale to je staré auto.

hodnocení

0x

Taky jsem se s tím setkal na VW Transporter a pomohla výměna motorku...

Není také špatné třeba uvést třeba typ, model auta, pak se dá i porovnat zkušenost mezi dopisovateli...

gum
hodnocení

0x

pěkně sprejuje třeba tryska ostřiku z opel astra G

robokazik
hodnocení

0x

nebo je přicpaná hadička. Oct 2 má taky bezva trysky, leč nevím zda je zaměníš, ale klidně je kup, prskají dobře. S tím skřípnutím trysky to možná pomůže, ale jak to udělat?

hodnocení

0x

Zlatý citroen BX-pokud nebyla hadička ucpaná,tak "voda" stříkala po celé délce stěrače a suprově to omývalo sklo.Jinak párkrat se mi na X2 stalo,že se hadička při zavíraní kapoty skřípla a pak to stříkalo-nestříkalo,na dalším autě byla tryska přisćpaná a taky to nechtěl stříkat-pomohlo profouknutí v protisměru.Jinak pokud vše fungovalo jak má tak jsem neviděl rozdí mezi ostřikovači na autě rv 1972 a roku výroby 2004 a cokoli mezi tím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]