Zdravím, mám model auta u kterého jsou ostřikovače fakt na houby. Místo rozprášení vody to teče jak při močení. Má to někdo taky tak? Musí se koupit trysky z jiného auta nebo stačí trysku nějak skřípnout?
nebo je přicpaná hadička. Oct 2 má taky bezva trysky, leč nevím zda je zaměníš, ale klidně je kup, prskají dobře. S tím skřípnutím trysky to možná pomůže, ale jak to udělat?
Zlatý citroen BX-pokud nebyla hadička ucpaná,tak "voda" stříkala po celé délce stěrače a suprově to omývalo sklo.Jinak párkrat se mi na X2 stalo,že se hadička při zavíraní kapoty skřípla a pak to stříkalo-nestříkalo,na dalším autě byla tryska přisćpaná a taky to nechtěl stříkat-pomohlo profouknutí v protisměru.Jinak pokud vše fungovalo jak má tak jsem neviděl rozdí mezi ostřikovači na autě rv 1972 a roku výroby 2004 a cokoli mezi tím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.